BOMBER

Ο Ράμα, ο Ερντογάν και το «φάλτσο» Κασσελάκη με τις «ιδιωτικές επισκέψεις»

Ο Ράμα, ο Ερντογάν και το «φάλτσο» Κασσελάκη με τις «ιδιωτικές επισκέψεις»
Αρχείου - Eurokinissi

Οι «γκάφες» του Στέφανου Κασσελάκη στα εθνικά θέματα

Εντάξει, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν «πετάει» στα εθνικά θέματα, το είχαμε πάρει χαμπάρι από το βράδυ εκείνο που χαρακτήρισε «κρατίδιο» τα κατεχόμενα στην Κύπρο, πριν ακόμα γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι.

Εμφάνισε την «πατριωτική Αριστερά», υπονοώντας ότι υπάρχει και Αριστερά που δεν είναι «πατριωτική», υιοθετώντας ολόκληρη τη ρητορική και την προπαγάνδα της Δεξιάς, από τον εμφύλιο και μετά. Μετά πώς και να μη διεκδικήσει μερίδιο από το «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια»;

Αυτό που δεν δείχνει να άλλαξε και πάρα πολύ στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε ώς και σήμερα, είναι οι γνώσεις του στα ζητήματα της διπλωματίας. Και κάπως έτσι, φτάσαμε σε ένα ακόμα «φάλτσο» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξη του στο Action 24, αναφερόμενος στην εκδήλωση του Έντι Ράμα στο Γαλάτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως «έχουμε τον ηγέτη της Αλβανίας να κάνει μία προεκλογική εκστρατεία - εκδήλωση στη χώρα μας, την οποία την αποκαλεί η κυβέρνηση ιδιωτική επίσκεψη. Και ανοίγει έτσι την Κερκόπορτα σε ιδιωτική επίσκεψη του κ. Ερντογάν στη Θράκη».

Υπενθυμίζεται, ότι λίγες ημέρες πριν, με την ιδιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισκέφθηκε τα μειονοτικά χωριά στην Αλβανία, ενημερώνοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο, μέσω δελτίο Τύπου, για δικό του αντίστοιχο προεκλογικό ταξίδι στη Βόρεια Ήπειρο!

Επίσης, θα μπορούσε ο νέος διπλωματικός του σύμβουλος να μην τον αφήνει να εκτεθεί. Θα μπορούσε να του είχε πει πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει πραγματοποιήσει δύο τέτοιες «ιδιωτικές επισκέψεις» στη Θράκη. Μία επί Κώστα Καραμανλή το 2004 και μία επί Αλέξη Τσίπρα το 2017. Επομένως, ας το έχει καλά στο μυαλό του πως η κυβέρνηση καμία «Κερκόπορτα» δεν άνοιξε με την επίσκεψη Ράμα.

Σχετικές ειδήσεις