ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο ένας δράστης, ελεύθερος υπό όρους ο άλλος για τη δολοφονία στη Σταυρούπολη

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο ένας δράστης, ελεύθερος υπό όρους ο άλλος για τη δολοφονία στη Σταυρούπολη
voria.gr

Θεσσαλονίκη: Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους οι δύο εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του 41χρονου στη Σταυρούπολη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του 41χρονου στη Σταυρούπολη, στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου. Ο 40χρονος που βρισκόταν μαζί του στο επίμαχο όχημα, αφέθηκε ελεύθερος υπό τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγύησης 10.000 ευρώ.

Και οι δύο πέρασαν σήμερα το κατώφλι της ανακρίτριας. Ο 51χρονος, που φέρεται να ήταν και αυτός που πυροβόλησε τον 41χρονο ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι τον φοβόταν για τις παράνομες δραστηριότητές του αλλά και γιατί του είχε πουλήσει κακής ποιότητας ναρκωτικά. Από την πλευρά του, ο 40χρονος φέρεται να είπε πως δεν γνώριζε ότι ο 50χρονος επρόκειτο να φτάσει σε σημείο να πυροβολήσει.

Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση

Το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, το θύμα, γεωργιανής καταγωγής, βρισκόταν πάνω στο μηχανάκι του στην περιοχή της Σταυρούπολης, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε κοντά του και ένας από τους επιβαίνοντες τον πυροβόλησε πισώπλατα, με τον άνδρα να πέφτει νεκρός.

Σημειώνεται οι δράστες επιχείρησαν να κάψουν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν και έτσι εντοπίστηκε ο ένας, καθώς είχε υποστεί εγκαύματα.

Ο 40χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, όπου διακριβώθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ ο 50χρονος εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Πιερίας.

Σχετικές ειδήσεις