Απλές οδηγίες για την επιστολική ψήφο από τον Ορέστη Ομράν Κουκουβιτάκη

H διαδικασία αποδεικνύεται πολύπλοκη και αρκετοί καταφεύγουν σε online αναζητήσεις ή σε ερωτήσεις στο Υπουργείο Εσωτερικών
Απλές οδηγίες για την επιστολική ψήφο από τον Ορέστη Ομράν Κουκουβιτάκη
1'

Περισσότερα από 220.000 πακέτα διανέμονται αυτές τις μέρες σε όσους έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να ψηφίσουν επιστολικά στις Ευρωεκλογές της 9Ης Ιουνίου.

Μεγάλο μέρος αποστέλλεται στο εσωτερικό ενώ παράλληλα γίνονται και οι αποστολές στους Έλληνες του Εξωτερικού, όπου για πρώτη φορά θα έχουν αυτήν την δυνατότητα.

Ωστόσο, η διαδικασία αποδεικνύεται πολύπλοκη και αρκετοί καταφεύγουν σε online αναζητήσεις ή σε ερωτήσεις στο Υπουργείο Εσωτερικών για το πως μπορούν να ολοκληρώσουν την αποστολή της ψήφου τους.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, διεθνής δικηγόρος, Ορέστης Ομράν Κουκουβιτάκης, επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά στην καμπάνια του, ετοίμασε ένα σχετικό βίντεο με το οποίο δίνει απλές οδηγίες προς ναυτιλομένους για την επιστολική ψήφο.

Μάλιστα, με ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο, εξηγεί βήμα βήμα, τα στάδια για την ολοκλήρωση ψήφου αλλά και δε ξεχνά να μιλήσει για το νούμερο 28 που αντιστοιχεί σε αυτόν αλφαβητικά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το βίντεο για το πως ψηφίζουμε επιστολικά:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή