MEDIA

Survivor - Γκεντσόγλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή - «Οι εμπειριες και οι φιλίες μένουν»

Survivor - Γκεντσόγλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή - «Οι εμπειριες και οι φιλίες μένουν»

Οι εμπειρίες, τα μαθήματα και οι φιλίες είναι αυτά που μένουν, έγραψε ο Σάββας Γκεντσόγλου 

Ο Σάββας Γκεντσόγλου μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας αποφάσισε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο, ξαφνιάζοντας τους συμπαίκτες του.

«Έδωσα πολύ χρόνο στο χέρι μου και στον τραυματισμό. Δεν έγινε και η κατάσταση έχει γίνει και χειρότερη. Έχω έναν κομμένο σύνδεσμο», είχε αναφέρει λίγο πριν αποχωρήσει.

Στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ευχαρίστησε την παραγωγή και τους πρώην συμπαίκτες του για την εμπειρία.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Γκεντσόγλου δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τη συμμετοχή του στο Survivor και κάτω από αυτά, έγραψε: «Ένα μαγικό ταξίδι δυστυχώς έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την παραγωγή που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω από κοντά την εμπειρία του Survivor, τον ΣΚΑΪ καθώς και όλα τα παιδιά που εργάστηκαν γι’ αυτό το μεγάλο project και που ήταν πάντα δίπλα μας καθημερινά».

Συνέχισε, γράφοντας: «Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως να το πω στους συμπαίκτες μου και από τις δυο ομάδες γιατί χωρίς αυτούς το ταξίδι δεν θα ήταν τόσο όμορφο. Οι εμπειριες, τα μαθήματα και οι φιλίες είναι αυτά που μένουν. Survivor σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες αυτούς τους 4 μήνες!».