MEDIA

Survivor Spoiler: Οριστικό! Αποχωρεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Survivor Spoiler: Οριστικό! Αποχωρεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Αποχωρεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή από το Survivor!

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού Survivor με την επανεμφάνισή της να συζητιέται αρκετά από την πρώτη στιγμή.

Εκτός από τις αγωνιστικές της ικανότητες ξεχώρισε για το ειδύλλιο με τον Γιάννη Περπατάρη αλλά και τις κόντρες που είχε με παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Από χθες είδαμε την παίκτρια να λυγίζει και να αμφιταλαντεύεται για το αν αντέχει να μείνει ή αν θα ήθελε να αποχωρήσει στη μονομαχία.

Τελικά είναι οριστικό! Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οριστικά από το Survivor, έχει πάει στο ξενοδοχείο και είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι λόγοι που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή φαίνεται να είναι κυρίως ψυχολογικοί αλλα και κάποιοι τραυματισμοί που την άφησαν εκτός αγωνισμάτων.

Ανάμεικτα συναισθήματα για την Σταυρούλα - «Θα ήθελα πολύ να ήμουν έξω, όμως παρέμεινα»

«Είμαι ακόμα εδώ. Παρέμεινα από τη χθεσινή μονομαχία. Από τη μία πολύ χαρούμενη γιατί οι δυνάμεις μου δεν εγκαταλείπουν, από την άλλη δεν μπορώ να πω, τα συναισθήματα αμφίρροπα, σκέφτεσαι τους δικούς σου έξω, θα ήθελες να είσαι έξω. Θα ήθελα να είμαι έξω, να παραμείνω περισσότερο από ό,τι φάνηκε», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Είναι λίγο περίεργο που κληρώθηκα με την Ασημίνα. Θα το πω μοίρα, δεν μπορώ να το πω διαφορετικά. Νόμιζα ότι όποια αποχώρηση θα είναι περίεργη από δω και πέρα. Είναι περίεργο ότι έφυγε αυτή την στιγμή. Είμαστε 9 και πλησιάζουμε προς το τέλος», είπε η παίκτρια των Μπλε.