MEDIA

Survivor: Αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση της Σταυρούλας από το παιχνίδι

Survivor: Αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση της Σταυρούλας από το παιχνίδι

Survivor: Τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας έμαθαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι Survivors σχολίασαν το συμβούλιο του Νησιού της Κυριακής και τις αλλαγές που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός για τις ομάδες.

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους μάλιστα σχολίαζε με τη Δώρα και την Δαλάκα τις αλλαγές και όσα γίνονται στους Μπλε και δεν παρέλειψε να αναφέρει μέχρι και τον παίκτη της Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ, τον Λαπροβίτολα.

«Α ρε πονηρέ Λιανέ να επιλέγουμε ξανά. Οι Μπλε μπορεί να πάρουν παίκτες από το ρουμάνικο, σέρβικο survivor, να πάρουν τηλέφωνο μπας και φέρον τον Λαπροβίτολα και έχουν στόχο στο μπάσκετ», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Στο μεταξύ, η Δώρα είναι ξανά υποψήφια για αποχώρηση στο Survivor και μίλησε για την ψηφοφορία αποκαλύπτοντας όσα της είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Την περίμενα την ψήφιση μου και αυτή τη φορά. Γιατί τα τρία αγόρια είναι πιο δεμένα μεταξύ τους και δεν θέλουν ίσως να χάσουν ο ένας τον άλλον. Ίσως και να φοβούνται να βγουν σε μονομαχία. Αυτό το έχουμε δει και από την αρχή του παιχνιδιού, ότι κάποια αγόρια φοβούνται να μονομαχία αν και δεν έχουν εκφράσει καθαρά κάτι τέτοιο. Άρα νομίζω ότι εγώ είμαι η πιο εύκολη λύση πλέον όσον αφορά τα αγόρια κυρίως. Η Κατερίνα μού έχει πει ότι δεν θέλει να με ψηφίσει και έκανε λάθος την προηγούμενη φορά», ανέφερε αρχικά η Δώρα.

«Εννοείται πως δεν θεωρώ δίκαιη την ψήφιση μου, να βγω πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Αυτή τη στιγμή ο Χριστόφορος είναι πιο πεσμένος. Θα έπρεπε δηλαδή ο Χριστόφορος να ψηφιστεί αλλά δεν είναι αυτό και κάτι που με πειράζει γιατί σε δεύτερη ή τρίτη φορά, αν χάσουμε, θα βγουν τα άλλα δυο παιδιά και στο τέλος μένει αυτός που εκείνη την ημέρα θα είναι ο καλύτερος» πρόσθεσε η παίκτρια.

Δεύτερη νίκη για τους Μπλε

Μετά από έναν αγώνα με μεγάλες συγκινήσεις, οι «Μαχητές» επικράτησαν στον αγώνα ασυλίας των «Διασήμων» με σκορ 12-10.

Στο νοσοκομείο η Σταυρούλα

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού Survivor με την επανεμφάνισή της να συζητιέται αρκετά από την πρώτη στιγμή.

Εκτός από τις αγωνιστικές της ικανότητες ξεχώρισε για το ειδύλλιο με τον Γιάννη Περπατάρη αλλά και τις κόντρες που είχε με παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Από την Κυριακή είδαμε την παίκτρια να λυγίζει και να αμφιταλαντεύεται για το αν αντέχει να μείνει ή αν θα ήθελε να αποχωρήσει στη μονομαχία.

Τελικά είναι οριστικό! Σύμφωνα με τα spoilers, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οριστικά από το Survivor, έχει πάει στο ξενοδοχείο και είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι λόγοι που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή φαίνεται να είναι κυρίως ψυχολογικοί αλλά και κάποιοι τραυματισμοί που την άφησαν εκτός αγωνισμάτων.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι η Σταυρούλα θα απουσιάσει από το συμβούλιο του νησιού καθώς έχει μεταφερθεί στην κλινική καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατό της.

Ο δεύτερος υποψήφιος

Στη συνέχεια, οι «Κόκκινοι» παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Με πέντε ψήφους, ο Χριστόφορος Ταξίδης βγήκε υποψήφιος από την κόκκινη ομάδα.

«Λογικό, τα παιδιά ψηφίζουν αγωνιστικά, το έχουν αποδείξει. Τον τελευταίο καιρό κάνω άστοχες βολές. Δεν είναι θέμα των παιδιών», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης για την υποψηφιότητά του.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον Τρίτο αγώνα ασυλίας μεταξύ των δύο ομάδων.