Survivor Spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί

Survivor Spoiler: Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού Survivor με την επανεμφάνισή της να συζητιέται αρκετά από την πρώτη στιγμή
Survivor Spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί
1'

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον γιατρό με τον Γιώργο Λιανό να κάνει μια ανακοίνωση λίγων δευτερολέπτων πως την απασχολεί ξανά ο πόνος στο πόδι της αλλά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Σταυρούλα δεν θα επιστρέψει πίσω στην παραλία, πίσω στην καλύβα των Μπλε.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχωρεί από το Survivor κι αφήνει για ακόμα μια φορά μισό το έργο της. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για τη νίκη φέτος αλλά δυστυχώς με τον τραυματισμό της αφήνει το πεδίο ανοιχτό στην Κατερίνα Δαλάκα να διεκδικήσει το έπαθλο με έναν «φόβο» λιγότερο.

Στο trailer για το αποψινό επεισόδιο, η Σταυρούλα δεν φαίνεται πουθενά οπότε ή θα ανακοινωθεί σήμερα η οριστική αποχώρησή της ή στο τέλος της εβδομάδας, πάντως δεν θα την ξαναδούμε στους στίβους μάχης.

Η Κατερίνα Δαλάκα σήμερα έχει την τιμητική της στο Survivor μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Μέχρι στιγμής οι μπλε έχουν κάνει δύο σερί νίκες, οι κόκκινοι έχουν βγάλει στον τάκο Δώρα Νικολή και Χριστόφορο Ταξίδη και πως παρά το γεγονός πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά μονομαχία για δύο εβδομάδες δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή