MEDIA

ANT1: Τα «καυτά» συμβόλαια που απασχολούν και συζητιούνται

ANT1: Τα «καυτά» συμβόλαια που απασχολούν και συζητιούνται
Unsplash

Το κανάλι του Αμαρουσίου βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς με φόντο την επόμενη χρονιά

Ο Μάιος κυλά σαν νερό και απομένει μόλις ενάμισης μήνας για τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν. Στον ΑΝΤ1 δουλεύουν με φουλ τις μηχανές για την επόμενη χρονιά και το πρώτο κεφάλαιο -που έχουν ανοίξει- είναι τα συμβόλαια των παρουσιαστών.

Γιώργος Παπαδάκης, Γιώργος Λιάγκας -για τον οποίο ακόμη δεν έχουμε δει ανακοίνωση-, Ζέτα Μακρυπούλια, Θάνος Κιούσης, Ράδιο Αρβύλα, Γρηγόρης Αρναούτογλου, θα μείνουν και θα επιμείνουν στη μάχη για την πρωτιά και του χρόνου με το πρόσημο να είναι θετικό. Το κανάλι του Αμαρουσίου, άλλωστε, διανύει μία πολύ καλή χρονιά από άποψη ποσοστών αλλά και επιτυχιών, με στόχο να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι και του χρόνου.

Στην αντίπερα όχθη των όσων μπορούν να «κοιμούνται» ήσυχοι, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν ανοιχτές υποθέσεις ακόμη με τον ΑΝΤ1. Η Φαίη Μαυραγάνη, που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο την εκπομπή «Στούντιο με θέα», έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τα στελέχη όμως πολιορκείται στενά και από τον ΣΚΑΪ. Το συμβόλαιό της λήγει κι έτσι πρέπει να λάβει την κρίσιμη απόφαση του πώς θα πορευτεί την επόμενη σεζόν.

Σε περίπτωση αποχώρησης της Φαίης, υπάρχει η σκέψη η ζώνη του Σαββατοκύριακου να μπει στον πάγο λόγω περιορισμού του μπάτζετ. Κάτι που σημαίνει ότι η Μπέττυ Μαγγίρα -η οποία έχει το περιβόητο +1 στο συμβόλαιό της- θα βρεθεί χωρίς «I Love Σου Κου».

Ένα όνομα, που επίσης απασχολεί ιδιαίτερα, είναι της Μαρίας Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος, που ανήκει στην εκλεκτή ομάδα των νέων παρουσιαστών με πολλές προσδοκίες για το μέλλον, έχει εκφράσει την επιθυμία να μην βρίσκεται στο «Καλημέρα Ελλάδα» για να κάνει κάτι διαφορετικό. Η ίδια έχει κάνει αρκετά ραντεβού με τη διοίκηση, όμως ακόμη δεν έχει επέλθει η επιθυμητή συμφωνία. Έτσι, δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν η Μαρία κλείσει την πόρτα του ΑΝΤ1 και αναζητήσει νέα επαγγελματική στέγη.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο και το μόνο βέβαιο είναι ότι το καλοκαίρι θα είναι καυτό για κάποιους τηλεαστέρες!