MEDIA

Survivor Spoiler (16/5): Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο απόψε

Survivor Spoiler (16/5): Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο απόψε

Αντιπαράθεση για τα ματσαρίσματα απόψε στο Survivor! Ποιον δίνουν νικητή τα spoiler 

Μετά από τρεις ήττες, οι Κόκκινοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη νίκη στο τέταρτο αγώνισμα ασυλίας οδηγώντας τους Μπλε σε ψηφοφορία. Ποια είναι η στρατηγική που κρύβεται πίσω από την ψήφιση του Ντάνιελ;

Απόψε οι δύο ομάδες μπαίνουν, χωρίς τη βοήθεια των Τούρκων All Star, στο στίβο μάχης διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας. Ο Γιώργος Γκιουλέκας θεωρεί πως έχει περιορισμένες επιλογές στο ματσάρισμα και επιλέγει τον Φάνη ο οποίος παίζει τραυματισμένος. Η επιλογή του φέρνει την αντίδραση του παίκτη της Μπλε ομάδας με τους δύο Survivors να έρχονται για ακόμα μία φορά σε αντιπαράθεση για τα ματσαρίσματα.

Μετά το έπαθλο επικοινωνίας έρχεται η ώρα για τη μονομαχία. Μπορεί η αποψινή μονομαχία να μην είναι καθοριστική για την αποχώρηση ενός παίκτη όμως κανείς δεν θέλει να διακινδυνεύσει την παραμονή του!

Η Δώρα Νικολή, ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Ντάνιελ Νούρκα έρχονται αντιμέτωποι στο στίβο μάχης. Ποιος θα ηττηθεί στη μονομαχία και θα βρεθεί ένα βήμα πριν την αποχώρηση;

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν όλα δείχνουν ότι οι Μπλε θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και σήμερα κερδίζουν το έπαθλο!

Τώρα μένει να μάθουμε ποιος παίκτης τελικά θα χάσει στη μονομαχία, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.