MEDIA

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για χορευτές της Σάττι: «Ντροπή τους, θα έπρεπε να έχουν φύγει από εδώ»

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για χορευτές της Σάττι: «Ντροπή τους, θα έπρεπε να έχουν φύγει από εδώ»

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης «κατακεραυνώνει» τους χορευτές της Μαρίνας Σάττι για την απαράδεκτη φράση «Είμαστε Έλληνες Τούρκοι της Θράκης»

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Φαίης Σκόρδα και μίλησε μεταξύ άλλων για τη φετινή Eurovision.

Ο ίδιος σχολίασε τα λάθη που έκαναν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα και κατακεραύνωσε τη δήλωση των χορευτών της Μαρίνας Σάττι.

«Εμείς φέτος δυστυχώς στην Ελλάδα δεν την απολαύσαμε τη Eurovision, γιατί περάσαμε τρεις αξέχαστες βραδιές με τον κύριο Ζερόμ Καλούτα, ο οποίος κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του. Τουλάχιστον ο κύριος Αλευράς είχε το τακτ και την εξυπνάδα να καταλάβει ότι το πράγμα δεν πήγαινε σε καλό δρόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

«Έλληνες Τούρκοι της Θράκης δεν υπάρχουν… ή Έλληνας είσαι ή Τούρκος… ή χριστιανός θα ‘σαι ή μουσουλμάνος. Δεν μπορεί να είσαι και τα δύο. Ντροπή τους που το είπαν. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν φύγει από δω. Δεν φτάνει η συγνώμη, το πρακτοριλίκι το έκαναν», πρόσθεσε σχολιάζοντας τις απαράδεκτες δηλώσεις των χορευτών.