ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR, Σλούκας: «Θα παίξω στο Final 4 - Με πάθος για τον τελικό»

Παναθηναϊκός AKTOR, Σλούκας: «Θα παίξω στο Final 4 - Με πάθος για τον τελικό»
Intime

Παναθηναϊκός AKTOR: Τη σιγουριά του πως θα ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα πάρει μέρος στο Final 4 της Euroleague εξέφρασε ο Κώστας Σλούκας.

Ο αρχηγός των «πράσινων» βρέθηκε στο ιστορικό κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας «Παύλος Γιαννακόπουλος» και το 1ο Basketball Camp Academy. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR υποστήριξε πως θα βρεθεί στο Final 4 όπου πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας διεθνής μίλησε για:

Το αν του θυμίζουν τα παιδικά του χρόνια οι προπονήσεις τα πρωϊνά του Σαββάτου: «Και εγώ ξεκίνησα μικρός πηγαίνοντας σε camp έχοντας φιλοδοξίες και όνειρα και μας επισκέπτονταν παίκτες πρότυπα για μένα που τα λόγια τους έμεναν στην καρδιά και το μυαλό μου βαθιά χαραγμένα. Μου θυμίζει πολλές καταστάσεις που έχω ζήσει και εγώ».

Την επίσκεψη στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για να βλέπει την αδερφή του: «Η αδερφή μου έχει σηκώσει πρωτάθλημα εδώ, αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στο σύλλογο, έχει μια πετυχημένη πορεία στον Παναθηναϊκό και η μοίρα τα έφερε έτσι να αγωνίζομαι και εγώ τώρα με τον Παναθηναϊκό».

Το αν θα προλάβει να παίξει στο Final-4: «Θα προλάβω θεωρώ να παίξω. Έχω ένα πρόβλημα στο γαστροκνήμιο αλλά κάνω θεραπείες και πιστεύω θα είμαι εντάξει στον ημιτελικό με την Φενέρ. Οι φιλοδοξίες μας είναι μεγάλες, έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και με την βοήθεια του κόσμου μας θα καταφέρουμε να βρεθούμε στον τελικό της Κυριακής».

Τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης κόντρα στην Φενέρ: «Ναι, θα έχει ιδιαιτερότητες αυτό το ματς. Και όσον αφορά τη σχέση μου με τη Φενέρ, όπως καταλαβαίνετε. Φέτος αποδοκιμάστηκα στο γήπεδο της Φενέρ για λόγους που δεν καταλαβαίνω. Λόγω του ότι σκόραρα πέρσι ένα δύσκολο καλάθι με την προηγούμενη ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ιδιαιτερότητες λόγω του Παπαγιάννη και του Καλάθη. Γενικότερα δεν υπάρχουν, όμως, στο μυαλό μου τέτοια πράγματα. Το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μου είναι να παίξουμε με πάθος και να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση που θέλει όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού».

Τα όσα που έχει συζητήσει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Αυτά που είχα πει με τον πρόεδρο, όταν συναντηθήκαμε στην αρχή της χρονιάς, θα μείνουν μεταξύ μας εννοείται, αλλά φυσικά υπάρχουν φιλοδοξίες και όραμα για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Θέλω να πιστεύω ότι αρχής γενομένης από την Παρασκευή (24/5) θα κερδίσουμε για να βρεθούμε στον τελικό και από εκεί και πέρα θα παίξουμε τις πιθανότητές μας για 40 λεπτά, για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Σχετικές ειδήσεις