MEDIA

Eurovision: Φήμες ότι άτομο τη ολλανδικής αποστολής βιντεοσκοπούσε τις πρόβες του Ισραήλ

Eurovision: Φήμες ότι άτομο τη ολλανδικής αποστολής βιντεοσκοπούσε τις πρόβες του Ισραήλ

Δεν έχει τέλος η αναστάτωση που έχει προκληθεί στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 που γίνεται στο Μάλμε της Σουηδίας

Tα πάνω-κάτω έχουν έρθει στη Eurovision σχετικά με τη συμμετοχή της Ολλανδίας. Ο Joost Klein δεν βρέθηκε ούτε στη μεσημεριανή πρόβα, με την EBU να ανακοινώνει: «Διερευνούμε επί του παρόντος ένα περιστατικό που μας αναφέρθηκε και αφορούσε τον Ολλανδό καλλιτέχνη. Δεν θα κάνει πρόβες μέχρι νεοτέρας. Δεν έχουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή και θα ενημερώσουμε εν ευθέτω χρόνω. Δεν έχει γίνει ακόμη κατανοητό αν ο Κλάιν θα εμφανιστεί στον αυριανό μεγάλο τελικό».

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της Daily Mail, ο 26χρονος Ολλανδός συμμετείχε στο λεγόμενο «Flag Parade» (το οποίο αποτελεί το προοίμιο του Μεγάλου Τελικού του Διαγωνισμού) και περπάτησε γύρω από τη σκηνή με τη στολή του, τελικά δεν εμφανίστηκε μισή ώρα αργότερα, όταν ήταν να γίνει η πρόβα του.

Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για «επεισόδιο βίας» μεταξύ του τραγουδιστή της Ολλανδίας και γυναίκας εργαζόμενης στην τηλεοπτική παραγωγή της Eurovision 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ερευνάται ένα περιστατικό που έγινε χθες μετά τον ημιτελικό ή κατά τη διάρκεια και σύμφωνα με αυτό το περιστατικό ο Ολλανδός τραγουδιστής ή μέλος της ομάδας του βιντεοσκοπούσε κρυφά βίντεο την εμφάνιση του Ισραήλ. Στη συνέχεια ο Joost Klein ήρθε σε αντιπαράθεση με άνδρα σεκιούριτι και σημειώθηκε «επεισόδιο βίας».