MEDIA

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ποιο είναι το μέλλον της Χάιδως στη σειρά

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ποιο είναι το μέλλον της Χάιδως στη σειρά

Η μεγάλη επιτυχία του MEGA, η Γη της Ελιάς θα απασχολήσει για πολύ ακόμη, όπως και ο ρόλος της Χάιδως

Είναι από τις σειρές, που έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά και το φανατικό κοινό ανυπομονεί για τις εξελίξεις. «Η Γη της Ελιάς», στο MEGA, που κάθε βράδυ σπάει το φράγμα του 20% θα καθηλώσει με τα επόμενα επεισόδια, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει το ποιο θα είναι το μέλλον της Χάιδως.

Η Χάιδω εξομολογείται στη Βασιλική ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα αφήσει το μοναστήρι και ο Λυκούργος ταράζεται πολύ με αυτήν την είδηση. Ο Τζον και η Αθηνά οργανώνουν τον γάμο τους και κανονίζουν το γαμήλιο τραπέζι. Ο Πότης αρνείται να ενδώσει στους εκβιασμούς της Αννας και δείχνει αποφασισμένος να πατήσει πόδι σε σχέση με τα έξοδα. Η Αμαλία θυμάται τον παλιό καλό εαυτό της και ο Ισίδωρος επιβραβεύει την αλλαγή της. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Παρασκευά ότι ο Δημοσθένης έμαθε για τη σχέση του με την Ειρήνη κι εκείνος τρέμει ότι θα τους παντρέψει με το ζόρι. Ο Μάνος και η Μαρίνα απολαμβάνουν την εκδρομή τους στην Κύπρο μέχρι τη στιγμή που εκείνη ανακαλύπτει το μπουκαλάκι με τις αμφεταμίνες.

Η Αρετή δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι αποφυλακίστηκε, ενώ ο Λυκούργος την πληροφορεί πως τα χρωστάει όλα στη Μαργαρίτα, που κυνήγησε την υπόθεσή της προσωπικά και με όλες τις δυνάμεις της. Η Αμαλία πληροφορεί τον Ισίδωρο πως βρήκε στο ανθοπωλείο τη Μαρίνα να κλαίει. Αργότερα εκείνος κάνει μια κουβέντα μαζί της, όμως η Μαρίνα δεν του αποκαλύπτει τίποτα για τον Μάνο. Η Αφροδίτη και ο Κουράκος πηγαίνουν στην ταβέρνα να φάνε κι εκεί η ατμόσφαιρα, λόγω της Αριάδνης, είναι πολύ ηλεκτρισμένη. Ο Δημοσθένης στριμώχνει την Ειρήνη κι εκείνη παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με τον Παρασκευά και ότι θέλει να τον παντρευτεί. Ετσι, ο Δημοσθένης αποφασίζει να αναλάβει δράση και καλεί τον Παρασκευά στο σπίτι του. Η Αννα μαζί με τον Πότη ξεκινούν σκοποβολή, το νέο τους χόμπι. Η Αθηνά πηγαίνει στο μοναστήρι και βλέπει τη Χάιδω. Ο Μάνος για μία ακόμη φορά αντιδρά άσχημα στην προσπάθεια της Μαρίνας να του μιλήσει για τις αμφεταμίνες. Ο Δημοσθένης, χωρίς πολλά λόγια, στριμώχνει τον έντρομο Παρασκευά να παντρευτεί την Ειρήνη, ενώ η Αρετή κάνει επίθεση φιλίας και ευγνωμοσύνης στη Μαργαρίτα.

Η επιστροφή της Χάιδως χαροποιεί τον Λυκούργο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως θέλει τον χρόνο της μέχρι να μπει πάλι η ζωή τους σε μια κανονικότητα. Η Ισμήνη ειδοποιεί τον Κουράκο για τις απειλές που δέχεται από την Αντωνία κι εκείνος αναλαμβάνει να της κάνει μία προειδοποίηση. Ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να προχωρήσει σε κανονικό αρραβώνα με την Ειρήνη κι εκείνος ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από αυτή τη δέσμευση. Η Θεοδώρα επιστρέφει στο σπίτι της Μαργαρίτας. Η Αριάδνη προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε μια σειρά μετά την απόρριψη του Χρήστου, αλλά αρνείται να φύγει από την ταβέρνα. Η Μαργαρίτα εξακολουθεί να δέχεται επίθεση φιλίας από την Αρετή. Ο Μάνος και η Μαρίνα συνειδητοποιούν πως ο Ισίδωρος είπε ψέματα σχετικά με το ταξίδι του στο Λονδίνο.