MEDIA

Survivor: Οι αποχωρήσεις των φαβορί, τα λεφτά που «τσεπώνουν» και το μέλλον του ριάλιτι

Survivor: Οι αποχωρήσεις των φαβορί, τα λεφτά που «τσεπώνουν» και το μέλλον του ριάλιτι

Το Survivor αποχαιρετά όλα τα δυνατά του χαρτιά

Μία περίεργη σεζόν είναι η φετινή για το «Survivor», καθώς ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες αλλά οι εξελίξεις δεν είναι με το μέρος του. Τα φαβορί αποχωρούν το ένα πίσω από το άλλο, οικειοθελώς, κυρίως για λόγους προσωπικούς. Πήγες, βέβαια, αναφέρουν ότι το γεγονός ότι δεν υπάρχει ψηφοφορία κοινού κάνει τους συμμετέχοντες να μην έχουν όρεξη για ριάλιτι και ίντριγκες, την ίδια στιγμή που αποφεύγουν το να καταπονούνται περισσότερο.

Η πιο πρόσφατη οικειοθελής αποχώρηση είναι εκείνη της Σταυρούλας Χρυσαειδή. «Aπό άποψη σωματική δεν πάμε καλά γιατί πονά και το άλλο μου πόδι. Έχω φλεγμονές, τενοντίτιδες και οι προσαγωγοί μου είναι χάλια. Η αλήθεια είναι ότι ήρθα να σας αποχαιρετήσω. Εδώ και ένα διάστημα έχω αφόρητους πόνους και προσπαθώ να μην το συζητώ για να μην μας ρίχνω τη ψυχολογία, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν περνά ούτε με αντιφλεγμονώδη ούτε με θεραπείες. Κουράστηκα ψυχικά γιατί οι πόνοι δεν περνούν με τίποτα. Έμεινα παραπάνω από όσο νόμιζα ότι θα αντέξω», ανέφερε προς τους συμπαίκτες της στο «Survivor». Η αθλήτρια έφυγε με γεμάτες τσέπες, καθώς κατάφερε για 14 εβδομάδες να πάρει το ποσό των 112.000 ευρώ.

Ο Τζέιμς Καφετζής μπορεί να μπήκε στη διαδικασία να βγει υποψήφιος και να μονομαχήσει, αλλά «έδωσε το παιχνίδι» προκειμένου να φύγει πριν από κάποιες εβδομάδες. Ο παίκτης, λόγω της περιπέτειας του πατέρα του που ναυάγησε και κινδύνεψε, θέλησε να πάρει το εισιτήριο της επιστροφής για να στηρίξει την οικογένειά του. Όμως, ο Τζέιμς έφυγε αρκετά πλουσιότερος καθώς κέρδισε 110.000 ευρώ.

Λίγες ημέρες μετά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση του Αλέξη Παππά. «Ο παίκτης, λοιπόν, ο οποίος δεν είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς», είπε ο παρουσιαστής αφήνοντας αρκετούς συμπαίκτες άναυδους. Βέβαια, ο ηθοποιός είναι από τους μεγάλους νικητές καθώς είχε συμφωνήσει για 9.000 ευρώ την βδομάδα και παρέμεινε στο ριάλιτι για 15 ολόκληρες εβδομάδες. Συνεπώς, αποχώρησε από το παιχνίδι με 135.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο Σάββας Γκέντσογλου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λίστα των φαβορί, που έφυγαν οικειοθελώς με πολλά λεφτά. Ο ποδοσφαιριστής πήρε135.000 ευρώ και επέστρεψε στην οικογένειά του.

Μετά τις απανωτές αποχωρήσεις, υπάρχουν σκέψεις το ριάλιτι επιβίωσης να ολοκληρωθεί λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Τις επόμενες εβδομάδες θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις.