MEDIA

Κώστας Τσουρός κατά Λιάγκα: «Είναι πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι κάποιου»

Κώστας Τσουρός κατά Λιάγκα: «Είναι πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι κάποιου»

Ο Κώστας Τσουρός κατέκρινε τον Γιώργο Λιάγκα που αποκάλυψε την κρίση που πέρασε η σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με τη σύντροφό του

Ο Κώστας Τσουρός κατά τη διάρκεια της εκπομπής Ακόμα δεν είδες, σχολίασε την επιλογή του Γιώργου Λιάγκα να αποκαλύψει την κρίση που πέρασε η σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με τη σύντροφό του, τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε αρχικά: «Είναι μία άχρηστη πληροφορία τη συγκεκριμένη στιγμή και εγώ το θεωρώ πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου που δίνει τη μάχη του εκείνη τη στιγμή.

Πραγματικά το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό, άρα αυτό είναι το θέμα που θέλεις να πεις. Όταν λέμε ότι θα πω κάτι για πρώτη φορά, σημαίνει πως αυτή είναι η είδηση που θέλω να δώσω και σε δευτερεύουσα θέση είναι η κατάσταση υγείας. Όπως το πούλησε ο Γιώργος Λιάγκας γιατί έτσι ακούγεται».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός: «Μπορεί να το ερμηνεύω λάθος, αλλά είναι ένα τερτίπι της τηλεόρασης που αυτό σημαίνει ότι το λέω για πρώτη φορά. Θα το καταλάβαινα ως πληροφορία -που πάλι δεν θα ήταν πρέπον να το πει- ότι ξέρετε κάτι παρόλο που υπάρχει κρίση στη σχέση τους αυτή τη στιγμή η Άννα είναι δίπλα στον Δημήτρη Σταρόβα. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;».