ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Αυτιάς: Ήταν καρκίνος του προστάτη - Πώς έμαθε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Γιώργος Αυτιάς
Η εξομολόγηση του Γιώργου Αυτιά
Glomex/Open

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του και για το πώς έμαθε για τον θάνατο του πατέρα του 

Ο Γιώργος Αυτιάς, με αφορμή την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, αποκάλυψε, μιλώντας στο OPEN, πώς πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα του αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς ανέφερε σε εκπομπή του OPEN: «Ποιος δεν έχει πει Θεέ μου βοήθα ή Παναγία μου. Ήμουν στον Alpha όταν εν ώρα εκπομπής μου είπε ο σκηνοθέτης ότι πέθανε ο πατέρας μου. Ήταν 8:10. Δέκα δεύτερα σταμάτησαν όλα, είπα πρέπει να σφίξω τα δόντια μου και είπα “πάμε κατευθείαν σε βίντεο”. Είχα πει ό,τι και να συμβεί θέλω να μου το λέτε. Αυτό ήταν το πρώτο πολύ δύσκολο που πέρασα».

Γιώργος Αυτιάς: Ήταν καρκίνος του προστάτη

Ο Γιώργος Αυτιάς αποκάλυψε πως έμαθε για τον καρκίνο του προστάτη, τονίζοντας: «Το άλλο ήταν πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ είχαμε ετοιμάσει τα πάντα για διακοπές, είχα κάνει μια εξέταση PSA, μου τηλεφωνεί ο γιατρός και μου λέει “ξέχνα το”. Μου λέει “αύριο χειρουργείο”. Το προλάβαμε στο τσακ. Κάνω έκκληση στους πάντες να κάνουν εξέταση.

Ήταν καρκίνος του προστάτη. Ήταν ένα δύσκολο χειρουργείο και από εκεί και πέρα δεν λογάριασα ούτε διακοπές, ούτε τίποτα. Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι “τώρα θα τα καταφέρεις, θέλω να ζήσω”. Παράλληλα, αλλάζεις πολλά πράγματα από όταν περνάς από ένα τέτοιο στάδιο. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, αλλά κάντε εξετάσεις. Εύχομαι σε όλους υγεία».