ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκέφτεται να βρεθεί στο Final Four του Βερολίνου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Σκέφτεται να βρεθεί στο Final Four του Βερολίνου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο Βερολίνο το διήμερο 24-26 Μαϊου για να παρακολουθήσει τον αδερφό του στις «μάχες» του Final Four.

Με το που τελείωσε το Game 5 του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι, ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε τα αδέρφια του σε βιντεοκλήση να τον αποθεώνουν και να του δίνουν συγχαρητήρια. Ο Γιάννης και ο Θανάσης μοιράστηκαν τη χαρά του άσου των «πράσινων», ο οποίος θα γίνει το πρώτο μέλος της οικογένειας που θα παίξει σε Final Four της Euroleague.

Η οικογένεια είναι «δεμένη» όπως γνωρίζουν οι πάντες κι έτσι ο Κώστας που θα ταξιδέψει με την αποστολή των «πράσινων» στο Βερολίνο, είναι πολύ πιθανό να έχει στο πλευρό του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Σύμφωνα με το SDNA, ο Greek Freak σκέφτεται σοβαρά και πιθανότατα θα το κάνει πράξη, να ταξιδέψει στη Γερμανική πρωτεύουσα το διήμερο 24-26 Μαϊου.

Τότε ο Παναθηναϊκός AKTOR με τον Κώστα Αντετοκούνμπο στο ρόστερ του, θα μετάσχει στο Final Four, μαζί με Ολυμπιακό, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε.

Φυσικά σε αυτή τη διοργάνωση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ένθερμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού AKTOR, καθώς πάνω απ’ όλα θέλει να δει τον αδερφό του να πετυχαίνει.