GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τη μητέρα της – «Ελπίζω να με καμαρώνεις από εκεί ψηλά»

Ιωάννα Τούνη: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τη μητέρα της – «Ελπίζω να με καμαρώνεις από εκεί ψηλά»

Η Ιωάννα Τούνη το 2022 έχασε την μητέρα της, Τάνια μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Ιωάννα Τούνη το βράδυ της Κυριακής 12/5 με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας.

Η influencer το 2022 έχασε την μητέρα της, μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Η Ιωάννα Τούνη ήταν πολύ δεμένη με τη μητέρα της καθώς τη μεγάλωσε μόνη της και φρόντιζε να στέκεται πάντα στο πλευρό της σε κάθε δύσκολη στιγμή.

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες. Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά! Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν.

Η μαμά μου με έκανε στην ηλικία των 40 ετών, είναι από χωριό, οπότε η κατακραυγή για μία γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να υπάρχει αρραβώνας και γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο. Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μία γυναίκα για να πει ότι θα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου, τις αξίες που μου έχει δώσει», είχε δηλώσει η Ιωάννα Τούνη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας η ίδια έγραψε: «Πριν κλείσει αυτή η μέρα… Η δική μου μαμά, η πιο δυνατή γυναίκα που ξέρω. Μου λείπεις κάθε μέρα μανούλα. Ελπίζω να με καμαρώνει από εκεί ψηλά. Σε αγαπώ πάντα».