GOSSIP

Δημήτρης Σταρόβας: Στο πλευρό του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Δημήτρης Σταρόβας: Στο πλευρό του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε ότι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα είναι σταθερή με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι.

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να βρίσκεται ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε την Τετάρτη, 15 Μαΐου.

Στο πλευρό του πολύ καλού του φίλου βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε ότι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα είναι σταθερή με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι.

Χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε: «Για την ιστορία επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για τον Δημήτρη Σταρόβα για να του μεταφέρω τα περαστικά και όλα αυτά, να σας πω ότι πάμε για το δεύτερο 24ωρο. Τα πράγματα είναι σταθερά. Με πολύ χαμηλά την μπάλα. Χθες τον επισκέφθηκα κιόλας στο νοσοκομείο. Όλα καλά. Σταθερά μεν. Όλα καλά. Περιμένουμε. Και οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι. Εντάξει; Οπότε δε χρειάζεται να περιμένουμε πολλά πράγματα. Είναι εκεί η Άννα 24 ώρες το 24ωρο. Και ό,τι είναι, θα τα πούμε».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επισκέφθηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο και μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» έδειξε ένα ιδιόχειρο σημείωμά του.

Σε αυτό σχεδίασε ένα χαρτί με το κλειδί του Σολ και έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του.