ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWSBOMB.GR

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στο Μενίδι - Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη - Τι συνέβη;

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στο Μενίδι - Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη - Τι συνέβη;
Newsbomb.gr / Αναστασία - Βασιλική Γκολέμη

Θρίλερ στο Μενίδι με νεκρή 40χρονη στη μέση του δρόμου – Δίπλα της βρέθηκε ένα μαχαίρι

Θρίλερ στο Μενίδι, όπου μια γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών εντοπίστηκε νεκρή, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου ενώ έφερε χτύπημα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Ακριβώς δίπλα της εντοπίστηκε ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για δολοφονία ενώ αποκλείεται το ενδεχόμενο ληστείας καθώς βρέθηκαν τα προσωπικά της αντικείμενα ακέραια (σ.σ. τσάντα, πορτοφόλι και κινητό).

Τις αστυνομικές Αρχές ειδοποίησε περαστικός ο οποίος είδε το πτώμα της άτυχης γυναίκας να κείτεται στο έδαφος περίπου στις 05:00 το πρωί.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ένας μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση ο οποίος υποστηρίζει ότι είδε τη γυναίκα, την ώρα που δέχθηκε την μαχαιριά στη μέση του δρόμου. Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν κατάθεση από το μάρτυρα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει δει και το δράστη.

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ενώ εξετάζεται αν υπάρχουν κοντά κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Σχετικές ειδήσεις