ΕΘΝΙΚΑ

Έτσι γέμισε ο Έντι Ράμα το Γαλάτσι - Ντοκουμέντα από τη φάμπρικα με τις μεταφορές Αλβανών

Έτσι γέμισε ο Έντι Ράμα το Γαλάτσι - Ντοκουμέντα από τη φάμπρικα με τις μεταφορές Αλβανών
Φωτ.: Eurokinissi

Διαδέχονται η μια την άλλη οι αποκαλύψεις για την...απόβαση των Αλβανών στο Γαλάτσι λόγω της έλευσης του Έντι Ράμα

Νέα ντοκουμέντα για την...απόβαση Αλβανών στο Γαλάτσι με αφορμή την πρόσφατη ομιλία Ράμα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Το OPEN αποκάλυψε διαλόγους για την μεγάλη κινητοποίηση υποστηρικτών του Έντι Ράμα από πολλές πόλεις της Αλβανίας. Στο βίντεο εμφανίζεται συνομιλία Αλβανού συνοριοφύλακα με ομοεθνή του στα σύνορα, αλλά και άλλες ομολογίες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του σταθμού τουλάχιστον 2.000 άνθρωποι αψήφησαν την ταλαιπωρία της μετακίνησης και συνέδραμαν στο σόου Ράμα στο Γαλάτσι.

Προ ημερών θέμα είχε δημιουργηθεί και με βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και οδήγησε στην παραίτηση του Διευθυντή του Θεάτρου Φιέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ενθουσιασμένος παρουσιάστηκε ο Έντι Ράμα για την εμφάνισή του στο Γαλάτσι και την ομιλία σε ομοεθνείς του, ενώ μιλώντας σε αλβανικό κανάλι, επανέλαβε ότι... δεν υπάρχει θέμα Μπελέρη, αλλά και ότι «δεν μπορεί να υπάρξει η ελληνική οικονομία χωρίς τους Αλβανούς»!

Φρέντι Μπελέρης: Προσδιορίστηκε η δίκη για την έφεση

Στο μεταξύ προσδιορίστηκε η ημερομηνία για την δίκη σχετικά με την έφεση του Φρέντι Μπελέρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN η δίκη προσδιορίστηκε για τις 27 Μαϊου. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι η δίκη θα διεξαχθεί 13 μόνο μέρες πριν από τις ευρωεκλογές, στις οποίες υπενθυμίζεται ότι ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας είναι υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δικαστής διορίστηκε γυναίκα δικαστικός η οποία σε προηγούμενη δίκη είχε απορρίψει αίτημα του Φρέντι Μπελέρη.

Αν η έφεση του Μπελέρη απορριφθεί είναι πολύ πιθανόν να βρεθούμε ενώπιον της στρεβλής πραγματικότητας κατά την οποία εκλεγμένος ευρωβουλευτής θα παραμένει πίσω από τα σίδερα.

Σχετικές ειδήσεις