ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στη Φλόριντα: Σκάφος χτύπησε, σκότωσε και εγκατέλειψε 15χρονη μπαλαρίνα

Τραγωδία στη Φλόριντα: Σκάφος χτύπησε, σκότωσε και εγκατέλειψε 15χρονη μπαλαρίνα
Florida Fish and Wildlife Conservation

Ο χειριστής του σκάφους τράπηκε σε φυγή, ωστόσο υπάρχουν... μαρτυρίες

Οι αστυνομικοί της Φλόριντα πιστεύουν ότι ανακάλυψαν το σκάφος που χτύπησε θανάσιμα τη 15χρονη μπαλαρίνα Ella Riley Adler, ενώ έκανε θαλάσσιο σκι στο Μαϊάμι το Σαββατοκύριακο.

Ο χειριστής του σκάφους τράπηκε σε φυγή από το σημείο μετά τη φρικτή σύγκρουση, ενώ η αρμόδια επιτροπή για την άγρια ζωή στη Φλόριντα εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

«Το σκάφος είναι υπό κράτηση, ενώ ο ιδιοκτήτης φαίνεται συνεργάσιμος», επιβεβαίωσε ο αξιωματικός της επιτροπής σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, την ώρα όμως, που ο χειριστής εξακολουθεί να αγνοείται.

Οι αξιωματούχοι δεν έδωσαν πληροφορίες για το πού εντοπίστηκε το σκάφος ή την κατάσταση στην οποία αυτό βρισκόταν. Επίσης, δεν έχει γίνει σαφές αν ο ιδιοκτήτης του σκάφους ήταν το ίδιο άτομο που το χειριζόταν όταν χτυπήθηκε το κορίτσι.

Η Adler έκανε θαλάσσιο σκι κοντά στο Key Biscayne, ακριβώς νότια του Μαϊάμι, το απόγευμα του Σαββάτου όταν έπεσε στο νερό και χτυπήθηκε από ένα σκάφος, το οποίο απομακρύνθηκε αμέσως, δήλωσαν αξιωματούχοι. Σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή, το δυστύχημα ακόμη διερευνάται.

Ο εκπρόσωπος της FWC, Τζορτζ Ρεϊνό, είπε ότι η έφηβη βρισκόταν στο νερό «φορώντας ένα σωσίβιο» με «σανίδες σκι περασμένες στα πόδια της», προτού τη χτυπήσει το σκάφος.

Ο Ρεϊνό περιέγραψε το σκάφος ως «λευκού και γαλάζιου χρώματος, με μπλε ή σκούρο μπλε χρώμα στο κάτω μέρος». Μάρτυρες περιέγραψαν ότι το σκάφος μετά το δυστύχημα «εξαφανίστηκε», ενώ αναφορικά με τα χρώματά του αυτά είναι τα ίδια με τις περιγραφές του Ρεϊνό.

Florida Fish and Wildlife Conservation

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της έφηβης προσφέρει αμοιβή ύψους έως και 20.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη.

Η κηδεία της Adler πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Temple Beth Sholom στο Miami Beach. Η έφηβη είχε υψηλές επιδόσεις στο σχολείο και συμμετείχε σε πολλούς διαφορετικούς οργανισμούς και συλλόγους. «Η Ella Adler δεν ήταν απλώς μια αγαπημένη μαθήτρια και μια υπέροχη χορεύτρια, ήταν αναπόσπαστο μέρος της οικογένειάς μας», είπε ο Μπίλι Ζάβελσον, εκπρόσωπος του Miami City Ballet.

*Με πληροφορίες από Daily Mail