MEDIA

Survivor: Η ένταση στον αγώνα, η ανακοίνωση για την απουσία της Σταυρούλας και ο δεύτερος υποψήφιος

Survivor: Η ένταση στον αγώνα, η ανακοίνωση για την απουσία της Σταυρούλας και ο δεύτερος υποψήφιος

Survivor: Η ανακοίνωση για την απουσία της Σταυρούλας Χρυσαειδή

To βράδυ της Δευτέρας οι ομάδες του Survivor μπήκαν στο στίβο μάχης για άλλη μια φορά.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Κόκκινη ομάδα δεν κατάφερε να φέρει τη νίκη και έτσι στη συνέχεια πέρασε στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ωστόσο ο Γιώργος Λιανός μίλησε για την απουσία της Σταυρούλας Χρυσαειδή λέγοντας: «Η Σταυρούλα έχει το γνωστό θέμα της με το πόδι, έχει πάει στην κλινική για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να τη βοηθήσουμε».

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους μάλιστα σχολίαζε με τη Δώρα και την Δαλάκα τις αλλαγές και όσα γίνονται στους Μπλε και δεν παρέλειψε να αναφέρει μέχρι και τον παίκτη της Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ, τον Λαπροβίτολα.

«Α ρε πονηρέ Λιανέ να επιλέγουμε ξανά. Οι Μπλε μπορεί να πάρουν παίκτες από το ρουμάνικο, σέρβικο survivor, να πάρουν τηλέφωνο μπας και φέρον τον Λαπροβίτολα και έχουν στόχο στο μπάσκετ», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Η Δώρα είναι ξανά υποψήφια για αποχώρηση στο Survivor και μίλησε για την ψηφοφορία αποκαλύπτοντας όσα της είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Την περίμενα την ψήφιση μου και αυτή τη φορά. Γιατί τα τρία αγόρια είναι πιο δεμένα μεταξύ τους και δεν θέλουν ίσως να χάσουν ο ένας τον άλλον. Ίσως και να φοβούνται να βγουν σε μονομαχία. Αυτό το έχουμε δει και από την αρχή του παιχνιδιού, ότι κάποια αγόρια φοβούνται να μονομαχία αν και δεν έχουν εκφράσει καθαρά κάτι τέτοιο. Άρα νομίζω ότι εγώ είμαι η πιο εύκολη λύση πλέον όσον αφορά τα αγόρια κυρίως. Η Κατερίνα μού έχει πει ότι δεν θέλει να με ψηφίσει και έκανε λάθος την προηγούμενη φορά», ανέφερε αρχικά η Δώρα.

«Εννοείται πως δεν θεωρώ δίκαιη την ψήφιση μου, να βγω πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Αυτή τη στιγμή ο Χριστόφορος είναι πιο πεσμένος. Θα έπρεπε δηλαδή ο Χριστόφορος να ψηφιστεί αλλά δεν είναι αυτό και κάτι που με πειράζει γιατί σε δεύτερη ή τρίτη φορά, αν χάσουμε, θα βγουν τα άλλα δυο παιδιά και στο τέλος μένει αυτός που εκείνη την ημέρα θα είναι ο καλύτερος» πρόσθεσε η παίκτρια.

Μετά από έναν αγώνα με μεγάλες συγκινήσεις, οι «Μαχητές» επικράτησαν στον αγώνα ασυλίας των «Διασήμων» με σκορ 12-10.

Ο δεύτερος υποψήφιος

Στη συνέχεια, οι «Κόκκινοι» παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Με πέντε ψήφους, ο Χριστόφορος Ταξίδης βγήκε υποψήφιος από την κόκκινη ομάδα.

«Λογικό, τα παιδιά ψηφίζουν αγωνιστικά, το έχουν αποδείξει. Τον τελευταίο καιρό κάνω άστοχες βολές. Δεν είναι θέμα των παιδιών», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης για την υποψηφιότητά του.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον Τρίτο αγώνα ασυλίας μεταξύ των δύο ομάδων.