MEDIA

Maestro: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα - Όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

Maestro: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα - Όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

Η παραγωγή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επέστρεψε στο MEGA

Το βράδυ της Πέμπτης, 10 λεπτά μετά τις 22.30, το «Maestro» επέστρεψε στη συχνότητα του MEGA με ένα καθηλωτικό επεισόδιο που σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media.

Ο Ορέστης, η Κλέλια, η Μαρία, η Χάρις και όλοι οι ήρωες έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας, κερδίζοντας ένα μερίδιο του κόσμου. Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις της Nielsen, το «Maestro» έκανε 19,9% στο δυναμικό κοινό και 16,1% στο σύνολο. Την ίδια ώρα, το «Survivor» έκανε 11,4% και 15,4% αντίστοιχα, ενώ το «MasterChef» στο STAR 14,2% και 10,9%.

Το «Maestro», του οποίου και τα έξι επεισόδια του δεύτερου κύκλου έχουν ανέβει στο Netflix, θα «ξαναχτυπήσει» την επόμενη Πέμπτη με δεύτερο επεισόδιο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Κλέλια και ο Αντώνης ψάχνουν διέξοδο από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν στη «ζούγκλα» της Αθήνας. Όμως η ζωή έχει άλλα σχέδια για εκείνους και τους φέρνει συνεχώς αντιμέτωπους με το παρελθόν. Η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA, αποτελούμενη από 6 επεισόδια, προετοιμάζει τον τηλεθεατή για το μεγάλο φινάλε που αναμένεται στη μικρή οθόνη το φθινόπωρο.

Η Αθήνα ως μια άλλη «ζούγκλα», σε αντίθεση με το νησί, είναι το νέο σπίτι για την Κλέλια και τον Αντώνη που προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και βιώνοντας τα νέα δεδομένα της ζωής τους, μακριά από το νησί.
Το όνειρο της Κλέλιας να δώσει εξετάσεις και να μπει στο Ωδείο θα τη φέρει πιο κοντά στον Ορέστη, αποφεύγοντας όμως κάθε επαφή μαζί του και βρίσκοντας ασφάλεια στη σχέση της με τον Θάνο. Γνωρίζει τη Ζωή με την οποία μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μουσική. Αυτή η φιλία θα αλλάξει την κοσμοθεωρία της και θα της δώσει την ευκαιρία να ζήσει για πρώτη φορά ελεύθερα μακριά από τους γονείς της. Η καθημερινότητα στην Αθήνα δεν είναι εύκολη για κανένα από τα δύο παιδιά που προσπαθούν να προχωρήσουν, αλλά συνέχεια έρχονται αντιμέτωποι με τα γεγονότα του παρελθόντος.