ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάρισα: Χαμός σε αγώνα τοπικού - Έριξαν διαιτητή στο έδαφος και τον κλωτσούσαν

Λάρισα: Χαμός σε αγώνα τοπικού - Έριξαν διαιτητή στο έδαφος και τον κλωτσούσαν
onlarissa.gr

Λάρισα: Σοβαρά επεισόδια στιγμάτισαν την αναμέτρηση του Χείμαρρου Μαρμαρίνης με τον Τοξότη για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της περιοχής.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα τοπικά Μέσα, το παιχνίδι διακόπηκε στο 80ο λεπτό, όταν ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια, από τους ανθρώπους του Χείμαρρου, για την απόφαση του διαιτητή να αποβάλει δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Τοξότη.

Σύμφωνα με το «onlarissa» στο 77’ ο ρέφερι απέβαλε παίκτη των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά, ενώ ακολούθησε και δεύτερη αποβολή για τον ίδιο λόγο, αλλά και για εξύβριση και απειλή.

Κάπου εκεί ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια, ελέω της έντονης αντίδρασης των ανθρώπων των γηπεδούχων. Όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, μετά τις αποβολές «άτομα της γηπεδούχου ομάδας τον έσπρωξαν να βρεθεί στο έδαφος. Εκεί δέχθηκε χτυπήματα στο σώμα, κλωτσιές, ενώ άτομο της γηπεδούχου ομάδας -εκπρόσωπος- προσπάθησε να τον προστατεύσει».

Έτσι, ο διαιτητής και ο παρατηρητής του αγώνα αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, όπου κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο με ισχυρές δυνάμεις και η ένταση εκτονώθηκε.

Σχετικές ειδήσεις