ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Μέσα» ο Καμπράλ, εκτός οι Μασούρας και Ναβάρο – Η αποστολή του Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Super League
Intime News

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ο Ζοβάνε Καμπράλ συμπεριλήφθηκε μετά από αρκετό καιρό στην αποστολή των «ερυθρόλευκων», ενόψει του ντέρμπι για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή κι ανάμεσα τους είναι κι ο Καμπράλ, ενώ σε αυτή επέστρεψαν κι οι Ντόη, Ελ Αραμπί και Γιόβετιτς.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» άφησε εκτός τους Μασούρα, Ναβάρο κι Αλεξανδρόπουλο, ενώ δεν υπολογίζονται κι οι τραυματίες Ορτέγκα, Ρίτσαρντς, Ιμπόρα και Μπιανκόν. Επίσης, να θυμίσουμε ότι ο Ρέτσος έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Τετάρτης (15/5).

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Άμπι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Μαρτίνς, Καμπράλ, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης (15/5). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την CosmoteSport1HD, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις