ΑΠΟΨΕΙΣ

Euro-θλίψη-οn

Euro-θλίψη-οn
AP

Οπίσθια, σατανισμός, «ομαδικά μπερδέματα», ναρκωτικά και βομβαρδισμοί…

«Γιατί δεν πάνε στην Eurovision φωνές όπως η Adele», αναρωτήθηκε μια φίλη μου. Επειδή θα έμενε άφωνη, είναι η απάντηση. Αρχικά η συγκεκριμένη τραγουδίστρια αναδείχθηκε από το μέγεθος της φωνής της. Χθες άλλα μεγέθη φάνηκαν. Ξέχειλοθηκε η ελευθερία και οι κλώστες της χρώμα αποτροπιασμού είχαν.

Πόσοι από εσάς, κάθισαν με τα παιδιά τους στον καναπέ και έχοντας πίτσες στα πόδια, άνοιξαν την δημόσια τηλεόραση; Αντί όμως να εγείρουν την ακοή σας, οι διαγωνιζόμενοι μαύρισαν τα μάτια σας. Η βραδιά ξεκίνησε από χορευτές με προκλητικά εσώρουχα, που έμοιαζαν ραφές. Το πλάνο φυσικά ήταν ιδανικό για να διακρίνουμε και τα δύο… παιδιά.

Ως χριστιανοί ορθόδοξοι έχουμε μάθει να σεβόμαστε κάθε θρησκεία. Να αγαπάμε όλους τους ανθρώπους και να σηκώνουμε τους διακόπτες στον δρόμο της πίστης. Το να βλέπουμε την πεντάλφα, που μέσα της κρύβει το μίσος για τον άνθρωπο, ξόρκια, επικλήσεις, μου προκαλεί αηδία. Έχουμε επέμβει σε καθετί τριγύρω μας, καίγοντας κάθε θεσμό, χοροπηδώντας στα αποκαΐδια του αλλά όχι και την θρησκεία. Η Ευρώπη υποτίθεται έχτισε πολυκατοικίες σεβασμού σε κάθε της χώρα. Οφείλει να γνωρίζει λοιπόν, πως άλλο εκφράζομαι, άλλο προσβάλω. Άλλο τοποθετούμε, άλλο παραληρώ. Ντροπή!

Εκεί στο δωμάτιο τι έγινε; Μαζεύτηκαν πολλοί; Στριμώχτηκαν οι άνδρες, ακουμπιούνταν, πειραζόντουσαν. Δεν είχε χώρο η σκηνή; Ήθελαν να περάσουν κάποιο μήνυμα; Είχαν κάποια ιστοσελίδα χορηγό; Στην συνέχεια κάτι άκουσα για ναρκωτικά. Όσο πάει γίνεται και καλύτερο; Αφού διηγήθηκαν την ιστορία τους με το τραγούδι, γιατί έλειψε η αναπαράσταση; Λέτε να το κρατούν έκπληξη για του χρόνου;

Η ελευθερία είναι κάθετη ή οριζόντια; Παντού ή επιλεκτικά; Μέχρι στιγμής έφτυσε σε όρια μα στον λόγο στέγνωσε. Οποίος τόλμησε το Ισραήλ να κατακρίνει, αφανίστηκε. Το γεγονός ότι έχουν σκοτωθεί μέσα σε νοσοκομεία εκατοντάδες χιλιάδες άμαχοι, γυναικόπαιδα από την κυβέρνηση του Ισραήλ μας διέφυγε; Οι ίδιοι έστειλαν αθώους πολίτες στην Ράφα και τώρα ετοιμάζονται να ισοπεδώσουν την περιοχή και 1.5 εκατομμύριο ανθρώπους. Ασταμάτητος ο Μ. Νετανιάχου ξεσπά αβυσσαλέα σε αβοήθητο κόσμο. Πρέπει να μας φιμώσουν; Μάλλον ναι. Η ώρα θα φτάσει που το ξυπνητήρι θα χτυπήσει και η ιστορία την αλήθεια θα εκπνεύσει.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Γαλλία ήταν εξαιρετική. Αν πήγαινε σε διαγωνισμό τραγουδιού θα κέρδιζε. Ας ψάξει κάποιο show, εκεί θα προοδεύσει. Α! Ούτε στα μουσικά show δίνουν έμφαση στην φωνή; Φανταστείτε, δηλαδή, να ζούσε η Τζένη Βάνου και σήμερα να άρχιζε καριέρα….