ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε μια McLaren Senna να πέφτει θύμα του οδηγού της

Δείτε μια McLaren Senna να πέφτει θύμα του οδηγού της

Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα όχι η τελευταία που ένας οδηγός supercar πέφτει θύμα των υπερεκτιμημένων ικανοτήτων του. Ειδικότερα όταν μιλάμε για μία McLaren των 1,3 εκατομμυρίων!

Του Γιάννη Σκουφή

Όπως είναι λογικό τα ανδραγαθήματα οδηγών που υπερβάλλουν πίσω από το τιμόνι πανάκριβων supercars γίνονται viral. Ειδικότερα όταν μιλάμε για μια McLaren Senna που κοστίζει περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ και που είναι ένα από τα πιο εξεζητημένα και πιο σπάνια υπερ-αυτοκίνητα που υπάρχουν σήμερα.

Ευτυχώς, η εικονιζόμενη θα συνεχίσει να υπάρχει, έστω και αν χρειάζεται μια σοβαρή επισκευή. Και αυτό γιατί ο οδηγός της θέλησε να προσφέρει θέαμα στο κοινό του, αλλά μέχρι ενός σημείου μιας και το τέλος ήταν καταστροφικό.

Το περιστατικό καταγράφηκε στο Λος Άντζελες και όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ο οδηγός της Senna κάνει ένα donut για να τον τραβήξουν οι «θαυμαστές» του και να ανεβάσουν τα κατορθώματα του στα social media.

Για καλή τους τύχη το βίντεο αποδείχτηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον καθώς ο οδηγός της McLaren μετά το donut έχασε τον έλεγχό της, πέρασε το κράσπεδο και κατέληξε έξω από μία αντιπροσωπεία της Lexus.

Όπως θα δείτε στο τέλος του βίντεο η ζημιά είναι μεγάλη με το εμπρός μέρος να έχει τσαλακωθεί πολύ άσχημα και ενδεχομένως το πλαίσιο να έχει και αυτό στραβώσει. Ας πρόσεχε ο κύριος Edmond «Mondi» Barseghian, ένας YouTuber πασίγνωστος για τις… ταρζανιές του με διάφορα σπορ μοντέλα. Μόνο που αυτή τη φορά κατάφερε να γίνει ρεζίλι.