ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βραυρώνα: Η απόλυτη φρίκη - Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια

Βραυρώνα: Η απόλυτη φρίκη - Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της θηριωδίας 

Πραγματικό σοκ επεφύλασσε η ιατροδικαστική εξέταση στο νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε στη Βραυρώνα και το πέταξαν οι γονείς του στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με το MEGA, ο ιατροδικαστής εντόπισε πως το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό και όχι νεκρό, όπως υποστήριζαν οι Νεπαλέζοι γονείς του, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν όταν το πέταξαν στα σκουπίδια ήταν ζωντανό ή όχι.

Πλέον απομένει να φανεί αν το βρέφος δολοφονήθηκε και αν ναι με ποιον τρόπο ή πέθανε στα σκουπίδια όπου το πέταξε ο πατέρας του μέσα σε μια... σακούλα!

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η μητέρα του βρέφους

Παράλληλα, προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ζήτησε και έλαβε η μητέρα του νεογνού, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή της Βραυρώνας.

Σε βάρος της 24χρονης αλλά και τους συντρόφου της που έχει λάβει προθεσμία για αύριο, έχει ασκηθεί δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού.

«Το παιδί το έχασα γιατί δούλευα στα χωράφια, μαζεύοντας ελιές. Είχα σκοπό να παντρευόμασταν με τον σύντροφο μου, μετά τη γέννα. Αυτό έγινε πριν περίπου 5 μήνες όταν δουλεύαμε σε ένα χωριό έξω από την Αθήνα. Δεν έθαψα το παιδί γιατί δεν υπήρχε σώμα, μόνο αίμα. Το παιδί είναι του συντρόφου μου, με τον οποίο είμαστε μαζί από τότε που ήρθαμε στην Ελλάδα, εδώ και 7 μήνες. Έχω άλλη μια κόρη στο Νεπάλ», φέρεται να είπε η μητέρα στην προανακριτική της κατάθεση.

Βίντεο-ντοκουμέντο με τη στιγμή που ο πατέρας πετάει το βρέφος στα σκουπίδια

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πατέρας του άτυχου βρέφους το πετά στα σκουπίδια έφερε στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr.

Το νεκρό βρέφος βρέθηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα, με τους γονείς του να το πετάνε στα σκουπίδια αφότου γεννήθηκε.

Για τη ειδεχθές έγκλημα έχει συλληφθεί ο 24χρονος άνδρας, με καταγωγή από ο Νεπάλ όπως και η 30χρονη μητέρα, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής παραδέχτηκε ότι πέταξε το μωρό του στα σκουπίδια, όπως άλλωστε είχε φανεί και μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Ο άνδρας υποστηρίζει πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό, κατά τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, το οποίο υποστήριξε και η μητέρα στους γιατρούς του νοσοκομείου όπου μετέβη το βράδυ της Πέμπτης.