ΚΟΣΜΟΣ

Τροχαίο δυστύχημα στην Τουρκία με θύματα Έλληνες: Μία νεκρή και δύο τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα στην Τουρκία με θύματα Έλληνες: Μία νεκρή και δύο τραυματίες

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις Έλληνες έπεσε σε χαντάκι και ανετράπη με αποτέλεσμα μία γυναίκα να πεθάνει και δύο άτομα να τραυματιστούν 

Μία τραγική είδηση έγινε γνωστή από την Τουρκία, καθώς σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο με θύματα Έλληνες το πρωί της Πέμπτης.

Πιο αναλυτικά, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί, στην περιοχή Μπανάζ της πόλης Ουσάκ στη δυτική Τουρκία στον αυτοκινητόδρομο Σμύρνης - Άγκυρας, όταν το όχημα έπεσε σε χαντάκι κοντά στον κόμβο Βιομηχανικού Χώρου και ανετράπη, με αποτέλεσμα μία γυναίκα, Ελληνίδα να χάσει τη ζωή της και να τραυματιστούν ο οδηγός και ο έτερος επιβάτης του αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκια της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης, ασθενοφόρο δυνάμεις της αστυνομίας, της χωροφυλακής και της πυροσβεστικής. Όπως διαπιστώθηκε η άτυχη γυναίκα, 67 ετών, εκτοξεύτηκε από το όχημα και πέθανε στο σημείο, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε και ο 63χρονος επιβάτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η σορός της 67χρονης μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου του Μπανάζ, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και ο κυβερνήτης του Ουσάκ, Turan Ergün, ο κυβερνήτης της περιοχής Μπανάζ, Cuma Emeç αλλά και ο αρχηγός της επαρχιακής αστυνομίας Mehmet Ali Kolcu ερεύνησαν τη σκηνή.

Ο κυβερνήτης Ergün σε δήλωσή του σημείωσε ότι σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα ένα άτομο έχασε τη ζωή του και δύο ακόμη τραυματίστηκαν, χωρίς να απειλείται η ζωή τους, όταν το αυτοκίνητο, που μετέφερε τρεις Έλληνες πολίτες ανετράπη και θα μεταφερθούν σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.