Survivor: Αλλαγές και… βοήθεια από την Τουρκία για τους παίκτες

Ένα Survivor γεμάτο ανατροπές παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.
Survivor: Αλλαγές και… βοήθεια από την Τουρκία για τους παίκτες
3'

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή νίκησε την Ασημίνα στην μονομαχία της Πέμπτης και έτσι κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι. Ωστόσο της φαίνεται περίεργο που είναι ακόμα μέσα και σκεφτόταν ότι θα ήθελε να βρίσκεται εκτός. Τα συναισθήματα της παίκτριας των Μπλε είναι ανάμεικτα.

«Είμαι ακόμα εδώ. Παρέμεινα από τη χθεσινή μονομαχία. Από τη μία πολύ χαρούμενη γιατί οι δυνάμεις μου δεν εγκαταλείπουν, από την άλλη δεν μπορώ να πω, τα συναισθήματα αμφίρροπα, σκέφτεσαι τους δικούς σου έξω, θα ήθελες να είσαι έξω. Θα ήθελα να είμαι έξω, να παραμείνω περισσότερο από ό,τι φάνηκε», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Είναι λίγο περίεργο που κληρώθηκα με την Ασημίνα. Θα το πω μοίρα, δεν μπορώ να το πω διαφορετικά. Νόμιζα ότι όποια αποχώρηση θα είναι περίεργη από δω και πέρα. Είναι περίεργο ότι έφυγε αυτή την στιγμή. Είμαστε 9 και πλησιάζουμε προς το τέλος», είπε η παίκτρια των Μπλε.

Ταραχή στις ομάδες με το έκτακτο Συμβούλιο

Ένα έκτακτο μήνυμα ήρθε στην καλύβα των παικτών με όλους να απορούν τι συμβαίνει και κάποιους να σκέφτονται ότι έχει να κάνει για ακόμα μια φορά με αλλαγές ομάδων.

Έκτακτο συμβούλιο έλεγε μέσα ο φάκελος με τους παίκτες να αναρωτιούνται για ποιο λόγο γίνεται.

Τα σενάρια πήραν φωτιά σχετικά με ατομικό παιχνίδι, αλλαγή σε ομάδες αλλά και επιστροφή παίκτη.

Παιχνίδια με Τούρκους

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες τα εξής: «Από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει. Επειδή είχαμε φέτος αρκετές αποχωρήσεις και για ιατρικούς λόγους και οικειοθελείς, αρκετοί συμπαίκτες σας δεν άντεξαν την ψυχολογική και την αγωνιστική πίεση του φετινού αγωνιστικού Survivor, από δω και στο εξής θα έχετε μια πολύ σημαντική βοήθεια».

«Θα παίζετε μαζί με τους Τούρκους All Star Survivors. Αυτή η βοήθεια θα έρθει για τους πιο σημαντικούς αγώνες από δω και πέρα μέχρι τον τερματισμό του Survivor, τους αγώνες ασυλίας. Σε κάθε αγώνα ασυλίας, μια διαδικασία που θα κάνουμε και θα σας εξηγήσω αργότερα πως ακριβώς θα γίνει αυτό, θα επιλέγετε εσείς ποιους Τούρκους παίκτες θέλετε να έχετε στην ομάδα σας προκειμένου να δημιουργήσετε μια πολύ δυνατή ομάδα που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την ασυλία σας. Όπως πάντα θα παίζετε 4 αγώνες ασυλίας. Από εκεί θα προκύπτουν οι 4 μονομάχοι. Θα έχουμε λοιπόν και για τις επόμενες εβδομάδες, κανονικά, τους αγώνες μονομαχίας», είπε ο παρουσιαστής του Survivor.

Τέλος για δύο εβδομάδες οι αποχωρήσεις

«Όμως για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα έχουμε αποχώρηση. Οι παίκτες που θα χάσουν στις επόμενες δύο μονομαχίες δεν θα αποχωρήσουν. Θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να παραμείνουν στο παιχνίδι. Το ποιος θα αποχωρήσει τελικά θα κριθεί στις επόμενες μονομαχίες που θα δώσουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Μπλε η πρώτη ασυλία

Μετά από έναν αγώνα - θρίλερ, οι «Μαχητές» επικράτησαν στον αγώνα ασυλίας και επάθλου των «Διασήμων» με σκορ 12-11.

Στη συνέχεια, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Η Δώρα Νικολή βγήκε υποψήφια από την κόκκινη ομάδα.

«Αποδέχομαι την ψήφιση, δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι», είπε η Δώρα, σχολιάζοντας την υποψηφιότητά της.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το δεύτερο αγώνα ασυλίας μεταξύ των δύο ομάδων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή