MEDIA

Μαρίνα Σάττι: Τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision και η αλήθεια για την υγεία της

Μαρίνα Σάττι: Τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision και η αλήθεια για την υγεία της

Η Μαρίνα Σάττι απάντησε για το… χαζολόγημα και τα χασμουρητά

Στην Ελλάδα επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 12 Μαΐου η Μαρίνα Σάττι, μετά τον τελικό της Eurovision που κατέκτησε την 11η θέση για την Ελλάδα.

Με το τραγούδι «Ζάρι», η εκρηκτική τραγουδίστρια έδωσε την καλύτερη εμφάνιση της ζωής της και κατέκτησε την 11η θέση.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την περίμεναν χθες το βράδυ οι τηλεοπτικές κάμερες. Η Μαρίνα Σάττι απάντησε για τα χασμουρητά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά τον Β’ Ημιτελικό, ενώ ξεκαθάρισε και για τα δημοσιεύματα για την υγεία της.

«Πάνω κάτω αυτό που ξέραμε συνέβη στην Eurovision. Είχα μια αγωνία για το αν θα το φέρω εις πέρας, οπότε χάρηκα που η παρουσίαση μας στον τελικό ήταν καλή. Ούτε πυρετό είχα, ούτε κάτι τέτοιο. Απλώς είχα κρυώσει. Παρερμηνεύτηκαν οι προθέσεις μου, τα λόγια μου. Μετά από μια ημέρα που ήμασταν 15 ώρες στην αρένα, πήγαμε στη συνέντευξη τύπου, μίλησα πρώτη. Από εκεί και πέρα πέρασε μια ώρα που είμασταν μέσα στον χώρο χαλαροί και υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου που χαζολογούσαμε. Πάνω στο θέμα του Ισραήλ δεν θα το έκανα καθόλου με αυτόν τον τρόπο και τα χασμουρητά. Ίσως χαζομάρα μου που θεώρησα ότι εκείνη τη στιγμή είχε φύγει το focus από πάνω μου, αλλά αν δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου θα δείτε όλο το χαζολόγημα», απάντησε η Μαρίνα Σάττι.

«Η Μαρίνα όντως αρρώστησε αλλά δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Υπήρξε μια υπερβολή με την ασθένεια. Στο τέλος θα έλεγαν για την τελευταία της επιθυμία», τόνισε ο Θανάσης Αλευράς.