MEDIA

To Ναυάγιο spoiler: Ο Ιπποκράτης πιάνει Ειρήνη και Πέτρο μαζί

To Ναυάγιο spoiler: Ο Ιπποκράτης πιάνει Ειρήνη και Πέτρο μαζί

Οι εξελίξεις τρέχουν στη σειρά του MEGA, τις επόμενες εβδομάδες…

Η σειρά εποχής, «Ναυάγιο», στο MEGA, συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τις εξελίξεις.

Η Μαρία λέει στον Μάκη τα πάντα για το προξενιό της Λίνας, ελπίζοντας έτσι ότι θα διαλύσει τη σχέση τους. Στο επεισόδιο της σειράς «Το ναυάγιο» Ο Παντελίδης επισκέπτεται τον Πέτρο στην αυλή και ζητάει τη σιωπή του στη δίκη εκβιάζοντάς τον με τον φάκελο του Αντώνη στην Ασφάλεια. Ο Μάκης βλέπει τον Όθωνα να βγαίνει από το σπίτι της Λίνας και πείθεται ότι η μητέρα του είχε δίκιο. Η Βάσω μαθαίνει ότι στο γραφείο του πατέρα της υπάρχει φάκελος με το όνομα «Κοντογιωργάκης» και ψάχνει να βρει την αλήθεια. Ο Δημοσθένης Καλλέργης καλεί τον Γιώργη, τον Βασίλη και τον Μιχάλη στο γραφείο του για να τους κάνει μία σημαντική ανακοίνωση.

Η Λίνα αναγκάζεται να μιλήσει στον Μάκη για το προξενιό με τον Όθωνα, αλλά αυτός έχει χάσει πια την εμπιστοσύνη του και όλα δείχνουν πως ο έρωτάς τους δεν θα αντέξει αυτήν τη νέα σύγκρουση. Η Βάσω παίρνει στα χέρια της τα στοιχεία για το χρέος των γονιών του Άγγελου και συνειδητοποιεί ποιος είναι ο πατέρας της. Παράλληλα, ο Βλάσης ζητάει τον λόγο από τον Δημήτρη για την ειδική φροντίδα που δείχνει στη Θεοδώρα και προμηνύονται συγκρούσεις. Ο Παντελίδης αποκαλύπτει στον Ιπποκράτη ότι είδε την Ειρήνη στο σπίτι του Πέτρου και αυτός, σε έξαλλη κατάσταση, καταφθάνει στην αυλή.

Η Βάσω μαθαίνει όλη τη σοκαριστική αλήθεια για τον σκοτεινό ρόλο του Δημήτρη στον θάνατο των γονιών του Άγγελου και αποφασίζει να κόψει τους δεσμούς με την οικογένειά της. Ο Δημοσθένης συναντιέται με τα θύματα του ναυαγίου, ελπίζοντας να τους πείσει να τους αναλάβει. Κάποιος από αυτούς, όμως, εκφράζει έντονες ενστάσεις. Η Ευγενία συναντιέται με τον Άγγελο και μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ξεμπροστιάσουν τον Ιπποκράτη. Ο Βασίλης διαβάζει στην εφημερίδα για τις καταγγελίες για εμπορία βρεφών και ταράζεται. Η Μαρία και ο Βλάσης αποκαλύπτουν στην έκπληκτη Θεοδώρα πως ο Δημήτρης είναι τοκογλύφος, ελπίζοντας πως έτσι θα την απομακρύνουν από το μεσιτικό γραφείο. Η Βάσω πηγαίνει και βρίσκει τον Άγγελο στην Αθήνα. Τώρα που ξέρει όλη την αλήθεια, έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσουν κάθε παρεξήγηση μεταξύ τους. Του ανακοινώνει, λοιπόν, πως ξέρει τα πάντα και ότι η επιλογή της είναι αυτός.