MEDIA

ΑΝΤ1: Η Φαίη Μαυραγάνη οδεύει προς αποχώρηση – Τι συμβαίνει με τη Μαρία Αναστασοπούλου

ΑΝΤ1: Η Φαίη Μαυραγάνη οδεύει προς αποχώρηση – Τι συμβαίνει με τη Μαρία Αναστασοπούλου

Το επόμενο διάστημα στον ΑΝΤ1 οι μεταγραφές και οι συζητήσεις… θα είναι γένους θηλυκού

Η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει, όπως άλλωστε και οι συζητήσεις των τηλεαστέρων με τα στελέχη των καναλιών. Στον ΑΝΤ1 το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς δύο γυναίκες μπορούν να φέρουν ντόμινο αλλαγών και εξελίξεων στις πρωινές ζώνες.

Συγκεκριμένα, όπως έχουμε αναφέρει ξανά σε ρεπορτάζ του Newsbomb, η Φαίη Μαυραγάνη που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο την εκπομπή «Στούντιο με θέα», συζητά με τον ΣΚΑΪ εδώ και καιρό. Το συμβόλαιό της με τον σταθμό του Αμαρουσίου λήγει και οι άνθρωποι του Φαλήρου την έχουν προσεγγίσει για να αναλάβει τη θέση του Γιώργου Αυτιά τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Η Φαίη Μαυραγάνη, άλλωστε, είναι ένα πρόσωπο με εμπειρία και αντανακλαστικά, ήρεμη δύναμη, που σίγουρα αποτελεί όπλο στη φαρέτρα του κάθε καναλιού.

Άμεση εξάρτηση με τα παραπάνω έχει η Μαρία Αναστασοπούλου. Η παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη έχει ανοίξει τα χαρτιά της, εδώ και μήνες, στη διοίκηση του ΑΝΤ1 αναφέροντας ότι θα ήθελε να πειραματιστεί σε κάτι διαφορετικό αποχωρώντας από το «Καλημέρα Ελλάδα». Έχουν συζητήσει, μάλιστα, το να αναλάβει την εκπομπή του Σαββατοκύριακου σε περίπτωση που η Φαίη κλείσει την πόρτα του ΑΝΤ1.

Τα στελέχη του Αμαρουσίου θεωρούν άσο στο μανίκι τους την Αναστασοπούλου, ωστόσο ακόμη δεν έχει συμφωνηθεί κάτι. Λόγος για τον οποίο άλλα κανάλια έχουν αρχίσει τις κρούσεις στη νεαρή παρουσιάστρια.

Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον Μαυραγάνη-Αναστασοπούλου αλλά και για τις εξελίξεις που θα επέλθουν στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1.