ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης, υπ. ευρωβουλευτής, «Νίκη»: «Χάνουμε τις αξίες, οδεύουμε προς αφανισμό και ισλαμοποίηση»

Χατζηδάκης, υπ. ευρωβουλευτής, «Νίκη»: «Χάνουμε τις αξίες, οδεύουμε προς αφανισμό και ισλαμοποίηση»
Ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, βατραχάνθρωπος του Λιμενικού, υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη «Νίκη».

Ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, ως βατραχάνθρωπος του Λιμενικού, έχει υπηρετήσει την πατρίδα με και χωρίς τη στολή του, και αυτό είναι κάτι που θέλει να επαναλάβει, υπό άλλο πόστο αυτή τη φορά, και στο Ευρωκοινοβούλιο, ως υποψήφιος με τη «Νίκη».

Ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος, ήταν αυτός που πιστός στο καθήκον, φυλούσε την ελληνική σημαία στα Ίμια, κατά τη διάρκεια των δραματικών γεγονότων του 1996.

Ήταν αυτός, επίσης, που με προσωπικό πείσμα, επιμονή και άπειρη υπομονή, αποκατέστησε μια τεράστια ιστορική αδικία. Ο λόγος, για τη δημιουργία κενοταφίου του μεγάλου ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης, του Νικηταρά του Τουρκοφάγου, ο οποίος πέθανε ρακένδυτος και ποτέ κανείς δεν εκπλήρωσε την τελευταία του επιθυμία: Να αναπαυθεί αιωνίως δίπλα στον τάφο του Κολοκοτρώνη.

Ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, με προσωπικό αγώνα, το κατάφερε, την 201η επέτειο από την έναρξη της Επανάστασης και το Newsbomb.gr είχε καλύψει το γεγονός.

«Η ιστορική μνήμη και η Παιδεία είναι που φέρνουν το πάντα απαραίτητο αίσθημα της φιλοπατρίας, το οποίο μπορεί να μας οδηγήσει στο να γίνουμε το έθνος που θέλουμε να γίνουμε. Η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη πραγμάτων δεν τα θέλει αυτά όμως, προτιμάει τη «βαβέλ» και τις κοινωνίες και τα έθνη χωρίς υπόσταση. Για αυτά πρέπει να πολεμήσουμε», αναφέρει ο υποψήφιος για την Ευρωβουλή, εξηγώντας τον λόγο της επιλογής του να συνταχθεί με το κόμμα της «Νίκης».

«Το θέμα είναι να δούμε πού οδεύει η κοινωνία μας. Για παράδειγμα, έχουμε ξεχάσει ότι ο «Ο και η «Η» έρχονται σε σύζευξη και παράγουν τον καρπό της διαιώνισης της ανθρώπινης οντότητας. Προσπαθούν αντιθέτως να μας επιβάλουν το «ΤΟ» και σε συνδυασμό με άλλα πράγματα, όπως τον νόμο για τα ομόφυλα, διαρρηγνύουν τον κοινωνικό ιστό», υπογραμμίζει, σημειώνοντας ότι με τον τρόπο αυτόν «μπλέκουν τη θρησκεία με ένα νομοθέτημα. Θα μπορούσαν να είχαν λύσει αλλιώς το θέμα των δικαιωμάτων».

Και, όπως αναφέρει, «θεματοφύλακας αυτών των αξιών, Οικογένεια-Πατρίδα-Θρησκεία, είναι η Νίκη». «Να επαναφέρουμε δηλαδή την Ελλάδα στον δρόμο της λογικής».

Για τον Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, η ψήφος μας για την ευρωβουλή είναι πολύ σημαντική, καθώς από αυτήν εξαρτώνται πολλές πτυχές της καθημερινής μας ζωής, αλλά και η πορεία της χώρας μας.

«Οι αποφάσεις που μας αφορούν έρχονται από τα όργανα της Ευρώπης, οι οποίες ενσωματώνονται μετά με μικροαλλαγές. Για αυτό, ο ρόλος του ευρωβουλευτή είναι σημαντικός και σύνθετος. Για εμάς, ο ευρωβουλευτής δεν είναι για να πάει να κάνει τουρισμό στις Βρυξέλλες. Και σίγουρα η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να εργαλοποιεί την Ε.Ε. για να προάγει αυτά που θέλει», τονίζει.

Το πρώτο πράγμα που θα ασχοληθεί, εφόσον εκλεγεί ευρωβουλευτής, είναι το δημογραφικό, καθώς όπως προειδοποιεί «οδεύουμε προς αφανισμό και άμεση ή έμμεση ισλαμοποίηση. Σε αυτό πρέπει να δοθεί άμεσα προτεραιότητα και κυρίως στη στήριξη των νέων ζευγαριών».

Όσον αφορά στην εξωτερική πολιτική, δε, και στις συνεχείς πρόσφατες προκλήσεις από... όλους μας τους γείτονες, ο βατραχάνθρωπος του Λιμενικού που έχει υπερασπιστεί στην πράξη την εδαφική μας κυριαρχία, θεωρεί ότι «χρειάζεται πολιτική ανδρεία για κάποιες αποφάσεις και όχι τουρκοφοβία».

Για το θέμα του Μπελέρη σημειώνει ότι «πρέπει να πάρουμε ως Έλληνες τον σεβασμό που μας αξίζει στη διεθνή πολιτική σκηνή» και να πράξουμε τα δέοντα, ενώ για το... «Μακεδονία» σκέτο της νέας σκοπιανής κυβέρνησης, σημειώνει ότι «ό,τι κατακτάται με αίμα, δεν μπορεί να παραδίδεται με μελάνι. Τώρα να δούμε αυτούς που πανηγύριζαν για τη Συμφωνία των Πρέσπων».

Εν τέλει, ο τελικός στόχος για τον Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, είναι «να παραδώσουμε μια καλύτερη Ελλάδα στα παιδιά μας»...

Δείτε τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Χατζηδάκη στο Newsbomb.gr:

Σχετικές ειδήσεις