ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: H... LaLiga ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ

Κιλιάν Εμπαπέ Ρεάλ Μαδρίτης
EPA/MOHAMMED BADRA

Ρεάλ Μαδρίτης: Η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη «βασίλισσα» αποτελεί κοινό «μυστικό» και πλέον ακούγεται κι από επίσημα χείλη, όπως αυτά του προέδρου της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας.

Ο Γάλλος «σταρ» αποχαιρέτησε την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου πριν πει «αντίο» είχε ένα ακόμα επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, ωστόσο η μετακίνηση του Εμπαπέ στη «βασίλισσα» ακούγεται πλέον κι από επίσημα χείλη.

Ο πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας σε δηλώσεις του στην «Diário Olé» παραδέχθηκε ότι από τη νέα σεζόν ο 25χρονος Γάλλος θα παίζει στη Ρεάλ.

«Ο Εμπαπέ θα είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Αλλά, κοίτα, υπάρχουν και ο Βινίσιους και ο Μπέλιγχαμ. Η Ρεάλ Μαδρίτη θα έχει σπουδαία ομάδα. Φυσικά, αυτό δεν αποτελεί εγγύηση για την κατάκτηση πρωταθλημάτων», δήλωσε ο ισχυρός άντρας της ισπανικής λίγκας.

Σε ερώτηση για το αν ο Εμπαπέ θα καταφέρει τελικά να κατακτήσει το Champions League, ο Τέμπας απάντησε αστειευόμενος και με αφορμή τα 14 τρόπαια της Ρεάλ ότι: «εάν υπάρχουν πέντε χρόνια συμβολαίου, υπάρχουν πέντε ευκαιρίες».

Σχετικές ειδήσεις