ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σέρρες: Οικιακή βοηθός ομολόγησε κλοπές σε σπίτια που εργαζόταν - Είχε αρπάξει τσάντα με 1200 ευρώ

Σέρρες: Οικιακή βοηθός ομολόγησε κλοπές σε σπίτια που εργαζόταν - Είχε αρπάξει τσάντα με 1200 ευρώ

Ομολόγησε κλοπές οικιακή βοηθός που εργαζόταν σε σπίτια στις Σέρρες

Οικιακή βοηθός βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας για κλοπές που έπραττε στις Σέρρες και τις ομολόγησε.

Όπως αναφέρει το xanthinea, η Ελληνίδα οικιακή βοηθός διαπιστώθηκε ότι είχε πραγματοποιήσει δύο κλοπές, σε σπίτια που εργαζόταν στις Σέρρες. Περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο που είχε στο μυαλό της. Το έκανε αλλά η τύχη την εγκατέλειψε γρήγορα. Οι αστυνομικοί άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της δράσης της, μετά από καταγγελία που έγινε πριν από λίγες μέρες.

Αναλυτικά η ιδιοκτήτρια σπιτιού κατήγγειλε πως είχε κλαπεί από το σπίτι της μια τσάντα που περιείχε μετρητά ύψους 1.200 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα. Ο χρόνος που έγινε η κλοπή συνέπιπτε με το διάστημα που εργαζόταν στο σπίτι η οικιακή βοηθός και έτσι οι υποψίες έπεσαν πάνω της.

Κλήθηκε για κατάθεση, κατά την διάρκεια της οποίας ομολόγησε. Αποκάλυψε μάλιστα πως είχε κλέψει και την τραπεζική κάρτα ηλικιωμένου σε άλλο σπίτι, με την οποία έκανε αναλήψεις μετρητών. Συνολικά όπως παραδέχτηκε είχε σηκώσει από ΑΤΜ, 600 ευρώ.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, αλλά αφέθηκε ελεύθερη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.