ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Μενίδι: Το θύμα κακοποιούνταν επί 11 χρόνια από τον πρώην σύζυγο της

Δολοφονία στο Μενίδι: Το θύμα κακοποιούνταν επί 11 χρόνια από τον πρώην σύζυγο της

Μάρτυρες αποκαλύπτουν πως η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί φρικτά μαρτύρια από τον πρώην σύζυγό της στο Μενίδι

Θύμα συνεχούς κακοποίησης επί 11 ολόκληρα χρόνια ήταν η άτυχη γυναίκα που δολοφονήθηκε χθες (16/5) από τα χέρια του πρώην συζύγου της στο Μενίδι. Σύμφωνα με συγγενείς, ήταν τέτοια τα βίαια ξεσπάσματα του 50χρονου που όταν εκείνη ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί της είχε βουτήξει το κεφάλι σε κουβά με χλωρίνη.

Από το 2013 είχε ξεκινήσει το μαρτύριο της 40χρονης μητέρας αλλά και των δύο παιδιών. Η συμπεριφορά του 50χρονου γινόταν όλο και πιο βίαιη.

Σε βάρος του 50χρονου που οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο ίδιος ομολόγησε την εγκληματική του πράξη.

«Μου έτρωγε λεφτά», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος. «Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άνδρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο facebook».

Μάρτυρας δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1 πως ο δράστης ήταν σαν να κορόιδευε την αστυνομία, καθώς περιφερόταν σ' έναν δρόμο κάτω από το σημείο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σημείο έφτασε περιπολικό και ο ύποπτος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Καματερού όπου αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του. Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε η ταυτότητά του.

«Θα σας κάψω»

Στην τελευταία καταγγελία που έκανε η 40χρονη σε βάρος του 50χρονου είχε αναφέρι πως «δεν ήμασταν ποτέ καλά, με έχει απειλήσει, εξυβρίσει πολλές φορές και με έχει χτυπήσει επίσης. Έχω καταγγείλει πολλά περιστατικά, αλλά όχι όλα. Χθες, στις 23:30 ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου και απλά καθόταν στο αμάξι του. Τον πλησίασα να τον ρωτήσω γιατί είναι εδώ και άρχισε να με εξυβρίζει. "Πουτ@@@, θα δεις τι θα πάθεις. Θα σας κάψω". Εγώ πήγα να καλέσω την αστυνομία και με έπιασε από τον λαιμό με δύναμη και μου το γύρισε το δάχτυλο. Τότε η κόρη μου, που ήταν παραδίπλα, πήρε τηλέφωνο το 100».

Η 40χρονη είχε εγκαταστήσει την εφαρμογή panic button, αλλά δεν πρόλαβε να τη χρησιμοποιήσει.

Σχετικές ειδήσεις