ΚΟΣΜΟΣ

Μet Gala 2024: H πιο λαμπερή βραδιά της μόδας - Οι εμφανίσεις «φωτιά» από τη Σακίρα μέχρι τη JLo

H Zendaya στο κόκκινο χαλί
H Zendaya στο κόκκινο χαλί
ΑΡ

Το Met Gala είναι το κορυφαίο γεγονός της μόδας και διοργανώνεται κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, με την ελίτ των σταρ να καταφθάνει στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη με περίτεχνες τουαλέτες και εμφανίσεις που προκαλούν αίσθηση

Είναι η μεγαλύτερη βραδιά της μόδας και τα αστέρια βρέθηκαν για μία ακόμη χρονιά στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης για να πιουν κοκτέιλ, να δειπνήσουν και να λάβουν μέρος στη νέα έκθεση, με θέμα τις ωραίες κοιμωμένες ή αλλιώς «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion» και ενδυματολογικό κώδικα το «Garden of Time»

Η Cardi B εμφανίστηκε καθυστερημένη αλλά απαστράπτουσα με το λαμπερό μαύρο φόρεμά της, η Dua Lipa φόρεσε ένα...αποδομημένο σύνολο δαντέλας, η Rosalia ήταν κλασική και σχετικά λιτή με ένα στράπλες μαύρο φόρεμα και η Zendaya πόζαρε δύο φορές, με δύο εντελώς διαφορετικές εμφανίσεις.

Όλες τους πρόσφεραν μια γεύση από το πώς ερμήνευσαν οι καλεσμένοι το φετινό θέμα «Garden of Time», το οποίο περιελάμβανε μια σειρά από λουλούδια, vintage και συναρπαστικά φορέματα στο φετινό Met Gala, τη μεγαλύτερη βραδιά της μόδας που πραγματοποιείται παραδοσιακά την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου.

Διασημότητες, στελέχη, μουσικοί, πολιτικοί κοκ πόζαραν σε φωτογράφους και θαυμαστές σε σκηνικά βλάστησης και χλωρίδας, δημιουργώντας μια αιθέρια αίσθηση εξοχής στη βραδινή γιορτή, όπως έγραψαν οι Νew York Times.

H Kιμ ΚαρντάσιανΑΡ

Η Kιμ Καρντάσιαν προκάλεσε αίσθηση στο Met Gala καθώς έδειξε την εκπληκτικά μικρή της μέση με ένα ασημί φόρεμα Maison Margiela από τον John Galliano και τα ξανθά πλατινέ μαλλιά της σε μια χαλαρή πλεξούδα γοργόνας, προσθέτοντας μία casual γκρι ζακέτα πάνω απο το εντυπωσιακό της σύνολο.

Η αδερφή της Kάιλι Τζένερ ήταν απλή και κομψή με ένα ροζ απαλό στράπλες φόρεμα του Oscar de la Renta, το οποίο συνδύασε με ένα τριαντάφυλλο στα μαλλιά της. Η Τζένιφερ Λόπεζ πόζαρε με ένα εκθαμβωτικό διάφανο φόρεμα που θύμισε...κόσμημα.

H Kάιλι ΤζένερΑΡ

Η 54χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία είναι συμπρόεδρος της φετινής εκδήλωσης, εντυπωσίασε με το ασημί στράπλες φόρεμα Schiaparelli με λαιμόκοψη προσθέτοντας ένα statement διαμάντι κολιέ Tiffany & Co. κατευθύνθηκε προς τα περίφημα σκαλιά.

Η «συνάδελφος» συμπρόεδρος Zendaya έκανε μια statement εμφανιση με μπλε και πράσινο προσαρμοσμένο φόρεμα Maison Margiela από τον John Galliano, με τόνους από κλαδιά και φρούτα, ενώ πρόσθεσε ένα κολιέ Bulgari και ένα εντυπωσιακό καπέλο με πέπλο - με εντυπωσιακό μακιγιάζ στα μάτια και κραγιόν σε σκούρα απόχρωση.

H JLoAP

Η 27χρονη ηθοποιός των Challengers είχε ένα ψεύτικο πουλί στον έναν ώμο της και ένα μεγάλο φτερό στο καπέλο της. Η Zendaya επέλεξε επίσης μία δεύτερη εμφάνιση για το Met Gala - μια μαύρη τουαλέτα Givenchy του 1996 από τον John Galliano με λουλουδένιο καπέλο Alexander McQueen από το 2007.

Η Emily Ratajkowski φόρεσε ένα διαφανές δαντελένιο φόρεμα που τόνιζε το στήθος και άφηνε εντελώς ακάλυπτη την πλάτη της, ενώ η σταρ από τη «Σταχτοπούτα» Lily James εντυπωσίασε με ένα απαλό ροζ και μαύρο φλοράλ φόρεμα από τον οίκο Erdem που είχε μήκος 3 μέτρων. Πόζαρε στο κόκκινο χαλί με τον σχεδιαστή μόδας Erdem - Erdem Moralioglu.

H Rita Ora με τον σύζυγό τηςΑΡ

Μαζί με τις Rita Ora, Dua Lipa και Sienna Miller η Lily James ήταν από τις Βρετανίδες σταρ που παρευρέθηκαν στο φετινό Met Gala. Η 33χρονη Όρα συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της καθώς έφτασε στην εκδήλωση με ένα στενό γυμνό κορμάκι που τόνιζε την εντυπωσιακή σιλουέτα της.

Το πολύ τολμηρό ρούχο της είχε μια πολύχρωμη επικάλυψη με στρας που έφτανε στο πάτωμα, ενώ φορούσε και ένα ζευγάρι nude γόβες.Eμφανίστηκε χωρίς στηθόδεσμο, επιλέγοντας wet look για τα μαλλιά της, ενώ πόζαρε δίπλα στον σκηνοθέτη σύζυγό της Taika Waititi.

H ΣακίραΑΡ

Aπαστράπτουσα και η Σακίρα έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της στο Met Gala. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, η οποία έχει απολαύσει μια επιτυχημένη καριέρα στη βιομηχανία του θεάματος και έχει συνεργαστεί με κορυφαίες μάρκες μόδας, άφησε το στίγμα της στο event της μόδας, με μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Οι φήμες για τη φετινή της παρουσία επιβεβαιώθηκαν λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η αποκλειστική εκδήλωση. Η ποπ σταρ έγραψε στα social media για να μοιραστεί μια φωτογραφία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της. «Γεια σου Νέα Υόρκη!» έγραψε στα Instagram Stories, με τους θαυμαστές να μοιράζονται τον ενθουσιασμό τους, καθώς είναι η πρώτη φορά που πόζαρε στις κάμερες στο κόκκινο χαλί. Εμφανίστηκε εντυπωσιακή με ένα φλογερό κόκκινο φόρεμα από την Carolina Herrera, εντυπωσιακά μανίκια και ένα ψηλό σκίσιμο στους μηρούς