MEDIA

Survivor: «Με στενοχωρεί το αποτέλεσμα» - Δυσαρεστημένη η Δώρα με την υποψηφιότητά της

Survivor: «Με στενοχωρεί το αποτέλεσμα» - Δυσαρεστημένη η Δώρα με την υποψηφιότητά της

Survivor: Την τέταρτη υποψήφια της εβδομάδας έμαθαν το βράδυ της Τετάρτης του Πάσχα οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε σε ένα ευχάριστο και αστείο κλίμα καθώς οι παίκτες έπαιξαν το κουίζ ερωτήσεων.

Όταν έπαιξαν αντίπαλες Ασημίνα και Σταυρούλα ο Γιώργος Λιανός έκανε το επικό σχόλιο: «Δεν υπήρχε κάποια μάχη μεταξύ τους, κάποιο πείσμα;», όμως η Σταυρούλα «λύσσαξε, το πήρε και έφυγε», βάζοντας πάθος στην προσπάθεια της.

Στη συνέχεια ο Σταμάτης και ο Χριστόφορος στο παιχνίδι ερωτήσεων έδειξαν πως μάλλον... συχνάζουν στο Μπάκιγχαμ: «Πέσατε πολύ κοντά!», τους είπε ο Λιανός. Έπαθλο του παιχνιδιού ήταν ένα γλυκό.

Η Δώρα αφαιρέθηκε όσο έπαιζε σκεπτόμενη την ερώτηση και άρχισε να παραμιλά: «Η γκόμενα του Μποτιτσέλι...».

Από την άλλη, ο Γιώργος μπορεί να πήρε τον πόντο αλλά μάντεψε μια... «κερατούκλικη ερώτηση»: «Τι πανηγυρίζεις...», του είπαν.

Τα παιχνίδια έληξαν με νικητές τους Μπλε.

«Μπλε» και η ασυλία

Μετά από έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, οι «Μαχητές» επικράτησαν στον αγώνα ασυλίας των «Διασήμων» με σκορ 10-4.

Υποψήφια η Δώρα

Στη συνέχεια, οι «Κόκκινοι» παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Με πέντε ψήφους, η Δώρα Νικολή βγήκε υποψήφια από την κόκκινη ομάδα.

«Όχι, βέβαια. Φυσικά και δεν το περίμενα. Δεν έκανα κάποια συζήτηση νωρίτερα με τα παιδιά για το τι θα ψηφίσουμε. Δεν θεωρώ καθόλου δίκαιη την ψήφισή μου αυτή τη στιγμή, γιατί ιδίως τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχω δώσει πάρα πολλά στην ομάδα. Με στενοχωρεί το αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια για την υποψηφιότητά της.