MEDIA

Γιάννης Καπετάνιος: Αποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνει για τις επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών

Γιάννης Καπετάνιος: Αποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνει για τις επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών

Ο Γιάννης Καπετάνιος αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα αλλά και τις πληρωμές σε επαναλήψεις επεισοδίων σειρών

Για το J2US αλλά και πώς βίωσε την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Καπετάνιος σε δηλώσεις που παραχώρησε.

«Μας συγκλόνισε και περιμένουμε να αναρρώσει ο άνθρωπος. Μας κόπηκαν τα πόδια», ανέφερε. Από τη συνέντευξη του δεν έλειψαν οι αναφορές στον εμβληματικό ρόλο του Καραβανέα της σειράς «Της Ελλάδος τα Παιδιά», για τον οποίο μάλιστα είχε αυτοπροταθεί.

Ο Γιάννης Καπετάνιος εξήγησε πως τότε έπαιζε με τον Γιάννη Μπέζο στο θέατρο, «οπότε όταν ήρθε και μου είπε ότι θα κάνω ένα σίριαλ που βασίζεται στην Αεροπορία, του είπα δεν βάζεις έναν Υπαξιωματικό ανάμεσα στους Σμηνίτες και σε εσένα, να είμαι ο συνδετικός κρίκος; Του άρεσε η ιδέα και μπήκα».

Αποκάλυψε όμως και ποιο είναι το ποσό που έχει λάβει από επαναλήψεις επεισοδίων σειράς.

«Να γίνεται επανάληψη 60 επεισοδίων και να παίρνεις 300 ευρώ; Είναι 1,80 το επεισόδιο! Και όσο γίνεται η επανάληψη τόσο κατεβαίνει το ποσό. Το 1,80 γίνεται 1,60, 1,40… Έχω πάρει και 0,80 λεπτά από επεισόδιο σε επανάληψη», ανέφερε ο ηθοποιός.