MEDIA

Maestro 2: Η Χάρις Αλεξίου ακούει το τραγούδι του αδερφού της και συγκινεί - Το Twitter την αποθέωσε

Maestro 2: Η Χάρις Αλεξίου ακούει το τραγούδι του αδερφού της και συγκινεί - Το Twitter την αποθέωσε

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου στην πλατφόρμα, κρατώντας μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους για τη Χάρις Αλεξίου

H Χάρις Αλεξίου κέρδισε τις εντυπώσεις στην χθεσινή της επανεμφάνιση στο Maestro 2, με μια συγκεκριμένη σκηνή να γίνεται viral.

Πιο συγκεκριμένα, το «Maestro 2» επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του MEGA με ένα καθηλωτικό επεισόδιο που σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media. Το πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν ήταν αφιερωμένο στην δύναμη της μητρότητας και στις οθόνες μας εμφανίστηκαν οι πρωταγωνιστές που τόσο αγαπήθηκαν.

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου στην πλατφόρμα, κρατώντας μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους για τη Χάρις Αλεξίου. Μία από τις σκηνές που έγιναν viral ήταν αυτή κατά την οποία η Χάρις ψήνει μπισκότα στην κουζίνα του σπιτιού της, ακούγωντας μουσική.

Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν άκουγε μια οποιαδήποτε μουσική: «Και μόνο που με κοιτάς λιώνω. Και μόνο που με κοιτάς. Και μόνο που με κοιτάς λιώνω. Σκέψου να μ’ αγαπάς». Το τραγούδι αυτό, το «Και μόνο που με κοιτάς λιώνω», σε στίχους και μουσική Τάκη Μουσαφίρη, έχει τραγουδηθεί από τον πολυαγαπημένο αδερφό της Χαρούλας Αλεξίου, Γιώργο Σαρρή.