ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαζί στην Καβάλα Μπελέρης-Πασχαλίδης

Μαζί στην Καβάλα Μπελέρης-Πασχαλίδης

Συνεχίζει την προεκλογική δραστηριότητά του ο γιος του Μπελέρη  

Τις περιοδείες του συνεχίζει δυναμικά ο υιός του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Πέτρος Μπελέρης, ο οποίος έχει επωμιστεί το βάρος της προεκλογικής εκστρατείας που αδυνατεί να κάνει ο πατέρας του και εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντης Μπελέρης, καθώς παραμένει κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές για πάνω από 12 μήνες.

Ο Πέτρος Μπελέρης επισκέφθηκε, σήμερα, την Καβάλα, όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, κ.. Μουριάδη, ενώ στη συνέχεια περπάτησε στους δρόμους της πόλης, έχοντας στο πλευρό του τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Καβάλας, αλλά και τον "γαλάζιο" Βουλευτή, Γιάννη Πασχαλίδη.

Ο τελευταίος διακρίνεται για τις σταθερές του θέσεις στα εθνικά ζητήματα, αλλά και ως παλιός Αυτοδιοικητικός αντιλαμβάνεται πλήρως την αδικία που βιώνει ο Φρέντης Μπελέρης.

Ιδιαίτερα θερμές ήταν οι συνομιλίες που είχε με πολίτες, μάλιστα, σε τοπικό καφέ της περιοχής, οι οποίοι και ευχήθηκαν δύναμη και κουράγιο στον πατέρα του. Κατόπιν, είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο. Όπως μαθαίνουμε, η υποψηφιότητα Μπελέρη έχει ιδιαίτερο «γκελ» στις περιοχές της Μακεδονίας, αλλά και στους εκκλησιαστικούς κύκλους.

Σχετικές ειδήσεις