ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποθέωσε τον Χάαλαντ και αποκάλυψε το δώρο που του έκανε ο Νορβηγός (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποθέωσε τον Χάαλαντ και αποκάλυψε το δώρο που του έκανε ο Νορβηγός (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε συγχαρητήρια στον Έρλινκ Χάαλαντ για την κατάκτηση Premier League με την Μάντσεστερ Σίτι και φώναξε σύνθημα με το όνομά του.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και το Χρυσό Παπούτσι με τα γκολ που πέτυχε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν αρχίσει το μπάσκετ, έπαιζε ποδόσφαιρο και παρακολουθεί αγώνες.

Έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να αναρτήσει ένα βίντεο στα social media όπου συγχαίρει τον Έρλινγκ Χάαλαντ για την επιτυχία του, ενώ αποκάλυψε το δώρο που του έστειλε ο νεαρός στράικερ από τη Νορβηγία.

«Γιάννης εδώ. Φίλε μου Χάαλαντ, θέλω να σου πω συγχαρητήρια για μία ακόμα καταπληκτική σεζόν. Ήσουν απίστευτος. Κέρδισες ξανά την Premier League, αλλά και το Χρυσό Παπούτσι. Είναι απίστευτο. Συνέχισε. Συνέχισε να βελτιώνεσαι. Λατρεύω τη νοοτροπία που έχεις. Πάντα βγαίνεις εκεί έξω και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσεις την ομάδα σου να κερδίσει. Απλά λατρεύω να σε βλέπω να αγωνίζεσαι.

Μου έστειλες ένα πακέτο, οπότε πάμε να το δούμε. Ω φίλε, είναι βαρύ. Θα με βοηθήσει αυτό να βάζω γκολ; Όχι δεν το έκανες! Ουάου. Εντάξει. Αυτά σίγουρα θα με βοηθήσουν να σκοράρω. Δεν μπορώ να βάλω γκολ όμως, πρέπει να βάζω καλάθια.

Ουάου. Τα Phantom Force 9. Είναι αυτά νούμερο 17; Ναι, είναι νούμερο 17. Η Nike με αγάπαει εε; Μου δείχνουν αγάπη. Το εκτιμώ. Θα βαλω αυτά τα παπούτσια στο γραφείο μου και ελπίζω ότι αυτή τη χρονιά θα καταφέρουμε να βρεθούμε και τότε μπορείς να τα υπογράψεις για μένα. Σε εκτιμώ. Χάαλαντ! Χάαλαντ! Χάαλαντ!», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σχετικές ειδήσεις