ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Τους έχουμε κερδίσει, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε» | Οι δηλώσεις του Τόμας

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Super League
Intime News

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Μπράντον Τόμας μίλησε για το εξ αναβολής ντέρμπι των playoffs της Super League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (12/5) τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο νικητής θα διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες για τον τίτλο, ενώ η ισοπαλία ευνοεί την ΑΕΚ.

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε στη NOVA για την καθοριστική αναμέτρηση, υπογραμμίζοντας ότι η διακοπή βοήθησε τον ΠΑΟΚ να προετοιμαστεί και να είναι έτοιμος για το φινάλε της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός επιθετικός για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Είμαι πάρα πολύ καλά και η ομάδα είναι καλά. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Μετά τη νίκη με την ΑΕΚ είχαμε τη διακοπή, για να ηρεμήσει λίγο το μυαλό μας και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είμαστε πολύ καλά».

Για την ξεκούραση στη διακοπή: «Ήταν πολύ καλό για όλους μας να ξεκουραστούμε. Ήταν μια μεγάλη σεζόν, που δώσαμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Παίξαμε πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Οπότε όλο αυτό σε φθείρει. Η διακοπή ήρθε σε κατάλληλο σημείο για να ξεκουράσουμε το σώμα και το πνεύμα μας. Αυτή η διακοπή μας ωφέλησε για να επιστρέψουμε στο 100% έτοιμοι για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν».

Για την ανάδειξη του σε έναν από τους επιθετικούς που συμμετέχουν περισσότερο από όλους στην πίεση του αντιπάλου: «Είμαι περήφανος γι’ αυτό. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι πάντα τρέχω και παλεύω. Γνωρίζουν την ποιότητα που έχω στο γήπεδο, γνωρίζουν τη θέληση που έχω να βοηθάω σε άμυνα και επίθεση. Δεν έχει να κάνει μόνο με την πίεση. Προσπαθώ να βοηθάω και να εξελίσσομαι. Θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια».

Για το ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στα τρία τελευταία παιχνίδια: «Πρέπει αρχικά να εστιάσουμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλή ομάδα. Όταν τρέχουμε και πιέζουμε όλοι μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Είναι πολύ θετικό ότι τα δύο από τα τρία παιχνίδια είναι στο γήπεδό μας και θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων. Όλοι έχουν αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να φτάσουμε τις τρεις νίκες και να πετύχουμε κάτι πολύ καλό».

Για το αν θα επηρεάσει η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League: «Δεν θα επηρεάσει ιδιαίτερα το παιχνίδι. Σίγουρα θα έχουν καλή ψυχολογία, μετά την επιτυχία που είχαν. Έχουν έναν πολύ καλό Ισπανό πρωταθλητή, ο οποίος έχει κάνει καλή δουλειά εκεί. Είναι ένα παιχνίδι που έχουμε μελετήσει αρκετά. Τους έχουμε κερδίσει μέσα στη σεζόν και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση για να φτάσουμε στη νίκη».

Για το τι ματς περιμένει: «Θα είναι ένα δύσκολο σκληρό παιχνίδι, όπως όλα τα ντέρμπι στην Ελλάδα. Έχουν όλα ένταση και μονομαχίες».

Το εξ αναβολής ντέρμπι, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League, είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (12/5). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις