ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ο Elite Στίλερ στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ | Ολλανδός Α’ κατηγορίας στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Super League: Ο Elite Στίλερ στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ | Ολλανδός Α’ κατηγορίας στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Eurokinissi

Super League: Ο Τομπάιας Στίλερ που ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA ορίστηκε να σφυρίξει το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική των play offs, ενώ ο Άλαρντ Λίντχουτ της Α’ κατηγορίας θα είναι στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Τους ορισμούς των διαιτητών για την και προτελευταία αγωνιστική των play offs της Super League ανακοίνωσε την Δευτέρα (13/05) η ΚΕΔ της ΕΠΟ. Στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ που θα φιλοξενηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» το απόγευμα της Τετάρτης (15/05) στις 20:00 θα είναι ο Τομπάιας Στίλερ, ενώ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός που θα γίνει την ίδια ημέρα και ώρα στην Τούμπα θα βρίσκεται ο Άλαρντ Λίντχουτ.

Ο Τομπάιας Στίλερ ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA και πριν από μερικές εβδομάδες ήταν ο ρέφερι στην ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League στη διαδικασία των πέναλτι. Μάλιστα, νωρίτερα είχε βρεθεί στην Αθήνα, όπου ήταν ο «άρχων» στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena» που είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο 2-2.

Από εκεί και πέρα, στο άλλο ντέρμπι της ημέρας, στην Τούμπα, ρέφερι ορίστηκε ο Άλαρντ Λίντχουτ. Ο Ολλανδός διαιτητής ανήκει στην Α’ κατηγορία και είχε σφυρίξει το ντέρμπι των δύο ομάδων στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και πάλι στην Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου ο Παναθηναϊκός είχε πάρει τη νίκη 2-1 επί του ΠΑΟΚ.

Συνοπτικά, οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής των play offs της Super League

18:00 Λαμία - Άρης
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Στεφανής, Καραλής
4ος: Ματσούκας
VAR: Κατοίκος, AVAR: Κωσταράς

20:00 Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Διαιτητής: Στίλερ
Βοηθοί: Γκίτελμαν, Μπορς
4ος: Βεργέτης Χρ.
VAR: Περλ, AVAR: Μπουξμπάουμ

20:00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Διαιτητής: Λίντχουτ
Βοηθοί: Χόνιγκ, Ίνια
4ος: Φωτιάς
VAR: Κάμφουις, AVAR: Κόλλιας.

Σχετικές ειδήσεις