ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - ΠΑΟΚ, Μάρτιν Μοντόγια: «Θα τους δυσκολέψουμε τη ζωή, θέλουμε 100% τη νίκη»

Άρης - ΠΑΟΚ, Μάρτιν Μοντόγια: «Θα τους δυσκολέψουμε τη ζωή, θέλουμε 100% τη νίκη»
Eurokinissi

Άρης - ΠΑΟΚ: Ένα από τα πιο δύσκολα κλάσικο της Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε το ντέρμπι του «Κλ. Βικελίδης» την Κυριακή (19/05) ο Μάρτιν Μοντόγια.

Ο άσος του Άρη μίλησε στην κάμερα της «Nova» για το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των play offs της Super League και στάθηκε στις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν με τη δυνατότητα του ΠΑΟΚ να πάρει τον τίτλο.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός αμυντικός μίλησε για:

Τον στόχο του Άρη στο ντέρμπι: «Θα είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια, από τα πιο δύσκολα κλάσικο, αυτό που μάς τυχαίνει να παίξουμε αυτή τη σεζόν. Είναι στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας στο πλευρό μας κι αυτό είναι σημαντικό. Ευελπιστούμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο! Θα αγωνιστούμε στο 100%. Θα τους δυσκολέψουμε την ζωή, γιατί θέλουμε 100% τη νίκη! Ξέρουμε ότι διεκδικούν τον τίτλο, αλλά εμείς θέλουμε να νικήσουμε!».

Το αν το συγκεκριμένο ντέρμπι είναι ιδιαίτερο ελέω της ευκαιρίας του ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα: «Κατ’ αρχάς, πιστεύω ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο. Η ιδιαιτερότητα για εμάς είναι ότι πρέπει να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι πριν τον τελικό του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θέλει μόνο τη νίκη, κάτι που δεν θα είναι εύκολο, γιατί κι εμείς θέλουμε στο μάξιμουμ να επικρατήσουμε στο ματς! Αυτά είναι τα δύο κύρια χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου αγώνα».

Το αν είναι καλό που πριν τον τελικό υπάρχει ένα κρίσιμο ντέρμπι: «Σίγουρα, δεν ήταν κάτι που περιμέναμε ότι θα συμβεί. Δεν περιμέναμε ότι την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ θα ερχόταν ο αιώνιος αντίπαλος στην έδρα μας να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε τη νοοτροπία ότι πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας απέναντι στον ΠΑΟΚ, για να πάρουμε τη νίκη. Μεταξύ άλλων, θέλουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον αγώνα που ακολουθεί, με τον Παναθηναϊκό, για την κατάκτηση του Κυπέλλου, που είναι το πιο σημαντικό».

Το γεγονός πως οι δύο ομάδες πηγαίνουν στο ντέρμπι μετά από καλά αποτελέσματα και αν αυτό μπορεί να παίξει ρόλο: «Ναι! Το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έρχονται από πολύ καλά αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικό. Ωστόσο, τα ντέρμπι είναι πολύ διαφορετικά παιχνίδια. Μπορούν να συμβούν τα πάντα σε αυτά τα παιχνίδια. Αυτό το παιχνίδι θα κριθεί πιο πολύ στη δύναμη και στο κουράγιο, στο θάρρος που θα δείξει κάθε μία από τις δύο ομάδες μέσα στο γήπεδο».

Το αν θα πρέπει οι παίκτες του Άρη να βγουν στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουν με καρδιά, όπως λένε στα αποδυτήρια: «Οπωσδήποτε! Είναι ένα παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας, που είναι ένα θετικό στοιχείο για εμάς, και θέλουμε τη νίκη. Είμαστε δύο πολύ καλές ομάδες, με καλούς παίκτες, όμως, η νίκη θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε αυτές».

Σχετικές ειδήσεις