ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Για Φοιτητικό Σπίτι με απ΄ όλα

Για Φοιτητικό Σπίτι με απ΄ όλα

Η Praktiker προσφέρει και φέτος, από 23/08 έως και 13/10/2012, τις πιο φρέσκιες ιδέες και οικονομικές λύσεις για ένα «Φοιτητικό Σπίτι με ΑΠ’ ΟΛΑ και παράδοση ΔΩΡΕΑΝ!».

Η φοιτητική περίοδος ξεκινά και η Praktiker προσφέρει έτοιμες προτάσεις διακόσμησης και πλήρους εξοπλισμού σπιτιού, για όλα τα διαφορετικά στυλ και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Παράλληλα, παρέχει μία ευρεία γκάμα λύσεων στις πιο συμφέρουσες τιμές για όλα τα είδη που χρειάζεται ένα φοιτητικό σπίτι, όπως γραφεία & καρέκλες, βιβλιοθήκες, κρεβάτια, ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές και είδη οικιακής χρήσης.

Η διαδικασία για ένα Φοιτητικό Σπίτι με ΑΠ’ ΟΛΑ είναι, τώρα, πιο απλή και εύκολη από ποτέ, είτε ηλεκτρονικά, με ένα απλό «κλικ» στο ειδικά διαμορφωμένο micro site http://homedelivery.praktiker.gr/, είτε με μια βόλτα στα καταστήματα Praktiker:

- Δείτε τις φετινές έτοιμες προτάσεις διακόσμησης φοιτητικού σπιτιού με τις ξεχωριστές ονομασίες Classic, Greek, Spicy, Green και Special και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει και εκφράζει καλύτερα το προσωπικό σας γούστο ή εμπνευστείτε για τη δική σας!

- Απολαύστε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά με αγορές που ξεπερνούν τα 200€, για παραδόσεις εντός των νομών των καταστημάτων Praktiker, δηλαδή σε όλες τις φοιτητουπόλεις!

- Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό «Φτιάξε το δικό σου σπίτι» παίζοντας σε online παιχνίδι για να διεκδικήσετε μια από τις δωροεπιταγές Praktiker που κληρώνονται κάθε μέρα, αξίας 50€, και να διαμορφώσετε το χώρο σας με πληθώρα ξεχωριστών αντικειμένων από τα αποκλειστικά προϊόντα που διατίθενται στα καταστήματα Praktiker.

Για τιμές που παίρνουν άριστα και για αμέτρητες νεανικές επιλογές, επισκεφθείτε ένα από τα 14 καταστήματα Praktiker σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Ηράκλειο Κρήτης και Αλεξανδρούπολη ή δείτε στο www.praktiker.gr το νέο φυλλάδιο Praktiker (http://www.praktiker.gr/Brochure) και την ειδική κατηγορία «Φοιτητικό Σπίτι» (http://www.praktiker.gr/Catalog/foititiko-spiti).