ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

«Βαράει» διάλυση η Mercedes Benz στην Ελλάδα;

«Βαράει» διάλυση η Mercedes Benz στην Ελλάδα;

Ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί, πριν από λίγα χρόνια, ότι η επίσημη αντιπροσωπεία της Mercedes Benz στην Ελλάδα, με έδρα την Αθήνα, θα έφτανε στο σημείο σύμφωνα με διαμαρτυρίες να εκδηλώνει πλήρη αδυναμία υποστήριξης και εξυπηρέτησης των πελατών της, σε επίπεδο συντήρησης και επισκευών, των υπέρ-πολυτελών μοντέλων που κυκλοφορούν σήμερα στην χώρα μας.

Οι καταγγελίες που ήδη έχουν γίνει από πελάτες της εταιρίας οι οποίοι αδυνατούν να συντηρήσουν ή να επισκευάσουν τα αυτοκίνητά τους, αφού δεν επιθυμούν να τα εμπιστευτούν σε «εξουσιοδοτημένα» μεν, αλλά όχι επίσημα συνεργεία της Mercedes, πληθαίνουν και δεν είναι λίγοι αυτοί που ευθέως υποστηρίζουν ότι η εταιρία εμφανίζει εικόνα διάλυσης.

Είναι χαρακτηριστική η φερόμενη ως αδιαφορία των στελεχών της Mercedes Benz στην Αθήνα και τέτοια, που στις εκκλήσεις πελατών για την εξυπηρέτησή τους από την επίσημη αντιπροσωπεία, ώστε να είναι βέβαιοι για την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες και να καλύπτονται πλήρως, απλώς... αρκούνται σε παραπομπές σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία για επίλυση των προβλημάτων και τη «μαμά» Mercedes, στη Γερμανία, για τα παράπονα...

Φανταστείτε, λοιπόν, κατόχους αυτοκινήτων που έχουν ξοδέψει δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ προκειμένου να τα αποκτήσουν, να υποχρεώνονται από την Mercedes Benz να τα εμπιστευτούν σε «ξένα» χέρια...

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που ήδη έχουμε συγκεντρώσει, δεν είναι λίγοι εκείνοι που στην απόγνωσή τους προκειμένου να διασφαλίσουν ότι τα αυτοκίνητά τους θα τύχουν της κάλυψης που επιθυμούν από την επίσημη αντιπροσωπεία, μέσω της οποίας έκαναν και τις αγορές, ήρθαν σε επικοινωνία και με τα κεντρικά της Mercedes στη Γερμανία.

Εκπληκτοι, ωστόσο, διαπίστωσαν πως και οι Γερμανοί νίπτουν τας χείρας τους, δηλώνοντας πως δεν τους απασχολεί ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η επίσημη αντιπροσωπεία τους στην Ελλάδα. Μάλιστα, εμφανίζονται και συμπονετικοί έναντι των Ελλήνων ιδιοκτητών υπέρ-πολυτελών αυτοκινήτων, ζητώντας τους να μεταφέρουν τα οχήματά τους με φορτηγό στη Γερμανία, ώστε να αναλάβουν εκείνοι να τα επισκευάσουν.

Το Newsbomb.gr ανοίγει το συγκεκριμένο «φάκελο», έχοντας δεχτεί ήδη τις πρώτες καταγγελίες από περιπτώσεις πελατών της Mercedes, που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα με την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία, σε μια προσπάθειά τους, μέσω της δημοσιοποίησης του μεγέθους του προβλήματος, να προκύψει η απαραίτητη ευαισθητοποίηση των υπευθύνων της εταιρίας και να βρεθεί λύση, αναμένοντας φυσικά και την αντίδραση της εταιρείας στα όσα μας καταφτάνουν ως περιστατικά.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε και εσείς να προβείτε σε οποιαδήποτε καταγγελία για την Mercedes Βenz Ελλάς και τις παρεχόμενες προς τους πελάτες της, υπηρεσίες, πατήστε ΕΔΩ.