ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Χάμιλτον: «Tο επόμενο βήμα»

Χάμιλτον: «Tο επόμενο βήμα»
Ο Λιούις Χάμιλτον αποκαλύπτει πως το επόμενο «βήμα» για βελτίωση στα μονοθέσια της McLaren...

Ο Λιούις Χάμιλτον αποκαλύπτει πως το επόμενο «βήμα» για βελτίωση στα μονοθέσια της McLaren θα είναι η αεροδυναμική και τα βοηθήματα για καλύτερο κράτημα.

Η McLaren τα κατάφερε. Μέσα σε ένα μήνα άλλαξε τα δεδομένα. Από εκεί που αγωνιζόταν να μείνει κοντά στη Lotus Renault και τη Williams στα δοκιμαστικά και τις πρώτες διοργανώσεις, κέρδισε τη Red Bull στην Κίνα.

«Είμαστε οι δεύτεροι ταχύτεροι, πίσω από τις Red Bull,» δήλωσε ο Χάμιλτον στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. «Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να τους πιέσουμε αφού η Mercedes είναι ακόμη πίσω και η Ferrari δεν είναι τόσο ανταγωνιστική.»

«Επόμενος στόχος μας να βελτιώσουμε το πακέτο της αεροδυναμικής που βελτιώσει το κράτημα. Νομίζω πως εκεί η Red Bull είναι πάνω από εμάς. Είμαστε πολύ κοντά στην απόδοση του κινητήρα αλλά στον τομέα της κάθετης αεροδυναμικής δύναμης είμαστε πίσω κατά 1’’ και αυτό είναι πολύ» και κατέληξε: «Είναι πολύ όμορφο να κερδίζεις και να ξέρεις πως είσαι μέσα στο συναγωνισμό. Έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη για να φτάσουμε τις Red Bull. Στην Κίνα τους κερδίσαμε με την στρατηγική την οποία εκτελέσαμε πολύ καλά. Μένει να το κάνουμε αυτό συνέχεια και μόλις μπούμε στην Ευρώπη να πιέσουμε περισσότερο».

Πηγή: onsports.gr